Szia !
Ne haragúdj , hogy itt zavarlak meg minden, de remélem meg tudunk oldani egy elég fontos dolgot nekem.
Egy elég aktiv játékos vagyok/voltam dawn mta szerveren.
Ha fk junpokat nem nézzük bele mindössze az elmult 1 évbe 3 jailom volt melybe félig hibás félig nem voltam az.
Legelsö sorba kitérnék egy adminpanaszomra, meg egy játékos panaszomra.
Volt egy olyan ügyem, melyre nyitotam PK-t és annyi történt benne hogy droganimáció bugoltatása miatt kapott volna bant az egyik játékos.
Megesett a szivem, majd peddig 1 hétre rá irt rám egy PK-t mely ic ügy lett volna.
Ütköztünk vártam egy 5-10 másodpercet nem reagált semmit és elhajtotam.
Ezt 120 percel jutalmazta REY admin.
Újranyitotam PK -t a droganimációval, majd peddig lezárta az egyik föadmin, hogy már egyszer elrendeztetek, peddig szerintem nem volt fer a játékos/admin részéröl.
Mindegy elengedtem majd peddig 4 x voltam frakiba a szerveren.
1. Szlovák aligha ott behivott arni felvetel elött, hogy jó lesz a spanyol, lépjek ki.
Rendben megtettem, és beléptem spanyolba mert emitt rendes volt a leader és nem kért rám jumpot.
Beléptem spanyolba ott peddig történt egy olyan, hogy 3 napra rá arni kivett mert pályázott saját FK-t.
Ott le kellet ülnöm 150 perc jailt.
Majd peddig arni játszotta az eszét oc szidalmazott stb, és én kiléptem FK-bol.
Szintén 150 perc jail volt a jussom.
Majd végül a spanyolok mondták, hogy mennyek vissza hozzájuk, és én úgy is tettem.
Felvettek minden stabilan ment 1 hétig.
Alex bekatant kutyázott stb és kirakott fk bol szintén fk jumpot is kaptam.
Erre már olyan szinten idegbe kerültem, hogy bent voltak fraki DC-n , én meg nem tagadom azt kivántam neki, hogy dögöjön meg az anya.
Ezért viszont ö rámkérte a szankciot, én meg kaptam egy örökös bant.
Megkérdeztem TIPFIX-et is hogy ooc szidasert mely dc n történik és nem direkt szero dc n és azt mondta ezért alap esetbe nem járna ban.
Én nagyon sajnálom , hogy igy alakult, nem tartom az egészet korektnek. Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):►Megjegyzés:► Nagyon megbántam, hogy igy alakúlt, ha tudom hogy ez a vége biztos ne cselekszem igy.
Én úgy tudtam, ha ooc dc n mely nem direkt dawn discord nem esik szabályszegési szektorba más halálának kivánása. ◄
.png)