Belov- ügy átbeszélést szeretnék csabur ajánlására.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
uHvKqwT.png
Panasztevő InGame neve:
CostaMorales. Panaszra tett Adminisztrátor neve:► Belov Panasz oka, leírása, kifejtése:<br>►
Szia !

Ne haragúdj , hogy itt zavarlak meg minden, de remélem meg tudunk oldani egy elég fontos dolgot nekem.

Egy elég aktiv játékos vagyok/voltam dawn mta szerveren.

Ha fk junpokat nem nézzük bele mindössze az elmult 1 évbe 3 jailom volt melybe félig hibás félig nem voltam az.

Legelsö sorba kitérnék egy adminpanaszomra, meg egy játékos panaszomra.

Volt egy olyan ügyem, melyre nyitotam PK-t és annyi történt benne hogy droganimáció bugoltatása miatt kapott volna bant az egyik játékos.

Megesett a szivem, majd peddig 1 hétre rá irt rám egy PK-t mely ic ügy lett volna.

Ütköztünk vártam egy 5-10 másodpercet nem reagált semmit és elhajtotam.

Ezt 120 percel jutalmazta REY admin.

Újranyitotam PK -t a droganimációval, majd peddig lezárta az egyik föadmin, hogy már egyszer elrendeztetek, peddig szerintem nem volt fer a játékos/admin részéröl.

Mindegy elengedtem majd peddig 4 x voltam frakiba a szerveren.

1. Szlovák aligha ott behivott arni felvetel elött, hogy jó lesz a spanyol, lépjek ki.

Rendben megtettem, és beléptem spanyolba mert emitt rendes volt a leader és nem kért rám jumpot.

Beléptem spanyolba ott peddig történt egy olyan, hogy 3 napra rá arni kivett mert pályázott saját FK-t.

Ott le kellet ülnöm 150 perc jailt.

Majd peddig arni játszotta az eszét oc szidalmazott stb, és én kiléptem FK-bol.

Szintén 150 perc jail volt a jussom.

Majd végül a spanyolok mondták, hogy mennyek vissza hozzájuk, és én úgy is tettem.

Felvettek minden stabilan ment 1 hétig.

Alex bekatant kutyázott stb és kirakott fk bol szintén fk jumpot is kaptam.

Erre már olyan szinten idegbe kerültem, hogy bent voltak fraki DC-n , én meg nem tagadom azt kivántam neki, hogy dögöjön meg az anya.

Ezért viszont ö rámkérte a szankciot, én meg kaptam egy örökös bant.

Megkérdeztem TIPFIX-et is hogy ooc szidasert mely dc n történik és nem direkt szero dc n és azt mondta ezért alap esetbe nem járna ban.

Én nagyon sajnálom , hogy igy alakult, nem tartom az egészet korektnek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):►Megjegyzés:
Nagyon megbántam, hogy igy alakúlt, ha tudom hogy ez a vége biztos ne cselekszem igy.
Én úgy tudtam, ha ooc dc n mely nem direkt dawn discord nem esik szabályszegési szektorba más halálának kivánása.

Szia, Belov már nem adminisztrátor a szerveren. Így ezt zárom, élj az UB lehetőséggel, ahol kifejted miért szeretnél Unbant.

• Kedvelés
Reactions: morty.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.