Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztián vagyok 15 éves. Az életem során voltam PD hadnagy és szanitéc és OMSZ mgk. Jelenleg a TEK-hez jelentkezek mert szeretnék segíteni a társszerveknek és részt venni több izgalmas és akcióval teli eseményben. A TEK-nél megfontolt lennék és taktikai szerepet töltenék be és azonnali készenlétbe lennék ha történik valami.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Sok ideje RP-zek voltam már ugye PD(ORFK)-nál Hadnagy és ezért már nem kell tanulnom rádiófóniákat és egyebeket hanem csak a szolgálatra kéne koncentrálnom. Megfontolt vagyok és jól tudok taktikázni és együtt működni és szerintem az együtt működés sokat segít a történések hevében. Ezek melett szerintem jól betudnák illeszkedni és könnyen megbarátkozni emberekkel a frakción belül.4. Mióta játszol a szerveren? 1 éve4.1 Játszott perceid száma: 4691 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 az iskola miatt de tudok néha 3-4 órát is kihozni5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék a TEK-hez csatlakozni, hogy segítsek és együtt működjek a társszervekkel, vigyázzak a városra és hogy megismerjek sok más RP kedvelő embert.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?)-OMSZ: 2024 dec.-2025 febr. ; John Nolan, Bedin Elemokur névvel voltam ott ; Abba hagytam egy kis időre az RP-t.
-PD: 2025 máj.-2025 aug. ; Bedin Elemokur ; Nem volt olyan híres szerver ezért ott hagytam én és a barátom.
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A TEK-ben egy megfontolt és taktikus viszont ha kell robbanékony és együtt működő, higgadt és nyugodt szerepet töltenék be a TEK tagjaként.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata szerintem az hogy segítse a társ szerveket. Megfigyeljen bűnözőket (illegálosokat), vigyázzon a város és lakóinak éppségére.Általános adatok
1. Teljes neve: Bedin Elemokur2. Születés helye: Sidecity3. Születés ideje: 1999.05.174. Nem: Férfi5. Családi állapota: nincs7. Foglalkozása: SportolóElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: LS, Mária utca 6-os szám11. Telefonszáma: +38-76-132-351512. E-mail címe: nincsSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 13-as általános iskola
- Ady endre liceum
- Rendvédelmi technikum
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Matek-Informatika végzettséggel rendelkezek és egy diplomával ami bizonyítja hogy rendvédelmet tanultam.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Magyar, Angol és egy kis japán, meg román
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.09.17.
Bedin Elemokur
Bedin Elemokur
.png)