Barry Holman Jelentkezése AdminSegédnek.

• Thread starter Thread starter xb3n6e
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 59
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

xb3n6e

Újonc
2025. 06. 04.
9
3
LS karakter
Barry Holman
LV Karakter
Barry Holman
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Bencének hívnak.
Account ID-d?
> 8472
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 1972 percem van jelenleg.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> (Az adminjail-es esetre nem vagyok büszke, de elfogadom, hogy a társaim után lőttem rögtön és így én is szabályt szegtem.)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Bence vagyok, 18 éves. Informatikai ágazaton tanulok, idén fejeztem be a 11. évfolyamot. Az informatika régóta vonz (ezért is jelentkeztem informatikai ágra): szabadidőmben programokat írok, kisebb játékokat fejlesztek, és természetesen szívesen játszom. Az utóbbi időben különösen a RP szerverek (például SeeMTA, DownMTA) ragadtak meg nagyon.
Korábban több szerverre is jelentkeztem AdminSegédnek vagy Admin-nak, de a tanév miatt nem tudtam mindig teljesíteni a kötelező duty percet, ezért végül kiléptem. Most, a nyári szünetben viszont szerintem több szabadidővel rendelkezem, így szeretnék ismét megpróbálkozni azzal, hogy jelentkezek AdminSegédnek, most már remélhetően hosszú távra.
Állatbarát és segítőkész embernek tartom magam. Bár könnyen fel tudom húzni magam, folyamatosan dolgozom azon, hogy minden helyzetben nyugodt és türelmes maradjak Szeretek emberek között lenni, és nekik segíteni ezért úgy érzem, Adminsegédként hatékonyan tudnám támogatni a szerver közösségét.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Játékosok segítése probléma esetén, általános kérdések megválaszolása, alapvető rendszerek vagy szabályok tisztázása, valamint az adminok tehermentesítése az olyan helyzetekben, amikor nincs szükség admin beavatkozásra.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy jó AdminSegéd megbízható, türelmes és segítőkész, aki példát mutat a játékosoknak, miközben hatékonyan támogatja a csapat munkáját.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Így szeretnék hozzájárulni a közösség fejlődéséhez, és persze fejleszteni magamat ezen a téren is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Megbízható vagyok, teljesíteni tudom a heti minimumot, és hatékonyan végzem a rám bízott feladatokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Jelenleg a NAV-nál dolgozom pénzügyőrként, ezért a heti minimum 800 perc-et biztosan teljesíteni tudnám. De mivel ha fellépek szolgálatban vagyok így amikor fent vagyok az összes időmet tudnám arra szánni igazából.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> 4 helyszínt mutatnék be a kezdő játékosnak:
Városháza:
Ezt mutatnám be először, mert itt tudnak okmányokat kiváltani vagy készíteni, például személyi igazolványt vagy vezetői engedélyt.

Autósiskola:
Senki sem szeret gyalog közlekedni, és az alaptőkéből, amit kapnak, sokan szeretnének autót vásárolni, ehhez viszont jogosítvány szükséges.

Korház:
Mivel előfordulhatnak balesetek vagy ütközések, ezért fontos, hogy a játékos tudja, hol tudja ellátni magát, akár NPC-vel, akár orvossal.

Munkahely lehetőségek:
Fontos bemutatni, mert innen tud pénzt szerezni a játékos, amivel később gazdálkodhat a szerveren.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Tudom, hogy ez nem 3-3 tulajdonság de úgy gondoltam, hogy ezeket érdemes leírnom magamról:
Pozitív: Segítőkész, Kedves, Megbízható és gyorsan szoktam reagálni az üzenetekre amiket kapok.
Negatív: Mint mondtam könnyen feltudom magamat húzni egy veszekedés közben, túlságosan is önző vagyok (például egy ügyet csak én akarok vinni, és én is szeretném megoldani minden áron.), Sokszor egy témában komolyabb vagyok mint kellene, és néha nehezen tudok dönteni, és nehezen tanuló (például egy rendszert nehezen tudok megtanulni de ha megmutatják hogy mit hogyan is kell akkor azt megfelelően végzem.).

Szia, a friss jailedre való tekintettel elutasítva.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.