Ayden Vercetti - Trombitas

• Thread starter Thread starter Ayden
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 285
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ayden

Újonc
2025. 04. 27.
12
11
LS karakter
Ayden Vercetti
LV Karakter
Ayden Smith
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ayden Verce

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag ügyintézés, helytelen bírálat.

Honvédként beestünk a vízbe, majd odagurult mellénk egy autó amiben többen ültek, kiröhögtek mindannyian minket, majd megkaptuk IC, hogy pancserek.

Válaszul írtam, OOC chaten, hogy "hergelés?", majd azt a választ kaptam, hogy ha nem értjük a poént akkor kár volt megalakulni a frakciónknak.

Erre nyitottam egy reportot Trombitás elfogadta, de szerinte ez nem számít se minősítésnek se stílusnak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2025-09-21 18:47:37] [Output] : Lambert Benton Gicci mondja: Pancserek.
[2025-09-21 18:47:38] [Output] : Lambert Benton Gicci szakad a röhögéstől
[2025-09-21 18:47:38] [Output] : Lambert Benton Gicci elővett egy telefont.
[2025-09-21 18:47:48] [Output] : Lambert Benton Gicci mondja: Kell fuvar?
[2025-09-21 18:47:48] [Output] : [18:47] Ayden Vercetti: (( hergelés? ))
[2025-09-21 18:47:50] [Output] : *SMS-t kapott ((Lambert Benton Gicci))
[2025-09-21 18:47:54] [Output] : [18:47] Lambert Benton Gicci: (( ?? ))
[2025-09-21 18:47:55] [Output] : Ayden Vercetti mondja: Menjetek inkább.
[2025-09-21 18:48:02] [Output] : Eric Carter mondja: ;s hogy viszed el nagyon kedves
[2025-09-21 18:48:07] [Output] : [18:48] Ayden Vercetti: (( Lambert Benton Gicci mondja: Pancserek. ))
[2025-09-21 18:48:13] [Output] : [18:48] Lambert Benton Gicci: (( Ha már ennyire nem értitek a viccet akkor mindegy lenne fel se vennétek a frakit. ))

Megjegyzés:

Kérdezem én, ha ez se nem minősítés se nem OOC stílus akkor minek számít? Egy szimpla vélemény, ahogy Trombitás mondja? Tehát, ha egy újonnan megalakult illegális frakciónak rablásnál megírom OOC chaten, hogy kár volt megalakulnotok akkor az csak egy kósza vélemény?

Hali kifejtettem a véleményem már a reportban, azért mert valaki kifejtette a sajátos véleményét és te megsértősz rajta azért én nem fogok neki szankciót osztani.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: tokaska és Hoobu
Ez egy szimpla minősítés volt, nem tudom, hogy egy ilyen alap ügyet hogyan nem tudsz normálisan intézni.

Kérdésemre nem kaptam választ, tehát ha én egy újonnan alakult illegális frakciónak akik például lelőttek engem benzinkúton, majd beírom nekik OOC chatre, hogy kárvolt megalakulnotok akkor az egy egyszerű vélemény megfogalmazás amiben semmi rosszindulat és bántó nincs?

Arra meg, hogy megsértődtem inkább nem írok semmit🫣

Máskor próbáld belelátni magad mindkét ember helyzetébe légyszives.

Edit: Ez egyébként sem sértődöttség, hanem szabálypont kérdése, amivel neked tisztában kellene lenned, mivel adminisztrátori szerepet töltesz be a szerveren.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Ennyire rossz indulatúnak nem kellene lenni az, hogy egy játékos elmondja véleményét azzal senkit nem minősített és nem is volt ebben semmilyen stílus sem.

Az admin nem hibázott, panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.