- 2024. 07. 28.
- 22
- 22
- LS karakter
- Ayden Ortega
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Ayden Ortega
1.2 Születési helye: Las Venturas
1.3 Születési ideje: 1990/03/12
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos Baker St. 53/C
1.5 Személyi igazolvány száma: 266266FA
1.6 Telefonszáma: +38-76-646-7200
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Célom a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkájának segítése, szeretnék hasznos tagja lenni a szervezetnek. Arra az elhatározásra jutottam, hogy visszatérek a rendvédelem állományába és a választásom Önökre esett.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Társszervekkel való szoros kapcsolattartás. Feladata továbbá a pénzügyekkel kapcsolatos csalások megakadályozása, a határvédelem és vámügyekkhez kapcsolódó intézkedés, bejegyzett cégek nyílvántartása és adóztatása, adóztatás.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen, van különbség. Ruházatátvizsgálás esetén a célszemély ruházatának és azok esetleges zsebei kerülnek átvizsgálásara, viszont a motozás egy összetettebb folyamat, mely megköveteli a ruházat levételét, ahol a ruházaton kívül a testüregek átvizsgálása is megtörténik. 2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Felhatalmazás esetén közúti intézkedés, határellenőrzések lebonyolítása és a bejegyzett cégek ellenőrzése, valamint pénzügyi csalások megakadályozása.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Amennyiben valaki meglopja az államot az adócsalást és/vagy sikkasztást követ el. A pontos definíciója ennek az, hogy a vádlott jogosulatlanul vesz el pénzt, ezzel megkárosítva az államot.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Opinum.1.2 Hány éves vagy?
- 16.1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Kezdetek óta, 2024. augusztus 4.-én regisztráltam.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 8937.2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 750 percem van jelenleg.2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Nem volt még előző nevem, KÉP:
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Nem voltam még Adminjailben, KÉP:
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem voltam még kitiltva a szerverről, KÉP:
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Tagja voltam a Rendőrségnek és az Angel Pine Junkyard Autoservicenek, ennél a két frakciónál főleaderi pozíciót töltöttem be. 3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Így van, igen. Megbíztak a Rendőrség vezetésével tavaly augusztus végén, két-három hétig voltam a frakció leadere.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Teljesíthető.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Szeretnék egy rendvédelmi frakció tagja lenni a szerveren, úgy gondolom a NAV-nál betudnék illeszkedni. Sosem voltam még pénzügyőr, épp ezért ragadnám meg az alkalmat, hogy beletanuljak ebbe is.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nem használtam semmilyen külső erőforrást.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Ayden Ortega
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025/10/01