Neved:
< Ayato Tanaka >
Kitiltás időpontja:
< 2026.02.22. >
Kitiltás időtartama:
< 2 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Thomas >
A kitiltás indoka:
< Szerepvesztés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Mai nap ki lettem tiltva a szerverről 2 hónapra, mivel: Társaimmal 3-an egy kocsiba elmentünk szolizni ( TEK ). Majd egy üldözés során az egyik rendőrségi kollégá lederbyzett majd az üldözés további részén egy rendőrségi Ezredes női karakterrel, folyamatosan előzködött az üldözés alatt és nem 1x nekem is jött. Majd miután összebuggoltunk a menekülővel ( rossz volt a netje és belénk ugrott ) annyit mondott rá, hogy: "mit csinál a TEK". Aztán a törzs/főtörzsőrmester, aki Lincoln egységként az elején lederbyzett egy RS6-al, ugyan az a személy aztán Arany Banknál levő 4 sávos mellet ( kórház felé ) bemért többszörösen annak ellenére is, hogy villogóval közlekedtem ( szíréne, hangjelzés ), és több társamat is. Majd egy jó párszor én és TEK, PD-s társaim is szóltunk neki hogy ne nagyon mérjen már be, először szépen mondtuk neki, aztán folytatta a beméregetésünket. Ezután elegünk lett és oda mentünk, kissé toxikusabb stílusban szólni neki hogy ne mérjen be minket főleg ne akkor amikor villogóval megyünk. Ezt többször mondtuk neki egyik Rendőrségi felettesével is és további TEK-es társaimmal. De ő ezt folytatta majd miután megkaptam a jelvényemet TEK rangup végett akkor ki lettem tiltva 2 hónapra Thomas által. -A story ennyi lenne. Én elfogadom a döntésedet, amennyiben úgy gondolod hogy megérdemeltem a Bannt. De én úgy érzem, hogy a bann nem teljesen jogos. Bővebb kifejtés: Szerintem teljes mértékben IC ügy... Én elhiszem hogy nem teljesen korrekt módon beszéltem a rendőrségi személlyel, viszont ez IC történt, és én nem gondolom hergelésnek. Főként azért mivel többször szóltunk neki hogy legalább akkor ne mérjen be amikor villogóval megyek. Mivel emiatt egy pár milliót buktam OKTALANUL. Mivel tudtommal megkülönböztető jelzés használata esetén NEM vonatkozik ránk a kressz. UI: Köszi, ha ránézel Thomas a lapra, AJailt elfogadok UB fejében ( amennyiben elfogadod a lapot ). És elfogadom ha úgy döntesz hogy a Bann MARAD. >
.png)