- 2025. 03. 19.
- 1
- 0
- LS karakter
- Ayan Ian
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 172. Mesélj magadról pár mondatban. Norbi vagyok 17 éves. Jelenleg még tanulok. Az életmbe eléggé meghatározó volt az RP mondhatni adott egy plusz karaktert ami szerintem elég jó volt. Körülbelül 2-3 éve játszok RP-szervereken nyilván SEE-volt az első szerver amin kezdtem ismerkedni, Azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal játszok. Szabadidőmbe nagyrészt a sport-al foglalkozom,tanulással. A célom hogy egy jó munkahelyem legyen versenyképes jó fizetéssel.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Egy jó csapattárs lennék a frakcióba mivel már van egy kis tapasztalatom ezen a téren. Segítőkész vagyok és könnyen tanulok meg bizonyos dolgokat.4. Mióta játszol a szerveren? Nemrég kezdtem el játszani.4.1 Játszott perceid száma: 16154.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Már régebb óta szerettem volna TEK-be jeletkezni de nem volt lehetőségem hozzá bizonyos okok miatt, de most éppen úgy van hogy lehetőségem van rá és élek is vele. Kiszeretném magam próbálni mélyebben a rendédelemben és fejleszteni magam és több embereket megismerni a szerveren mivel egy jó közzöségnek örvendhetek szerintem.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még frakcióba.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Férfi karaktert alkotnék a frakcióban aki egy humoros de egyben a munkáját komolyan vevő személyt akinek a fizikuma egyenlő a Görög Istennel.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrortámadások megakadályozása, elhárítása. A TEK áll a rendvédelem tetején ők dolgozzák ki a terve a behatoláshoz más emberek elhelyezkedését stb. TEK-nek a feladatához még hozzá tartozik a különösen veszélyes személyek elkapás,fegyver csempészet és kereskedelem megelőzése is.Általános adatok
1. Teljes neve: Ayan Ian2. Születés helye: Los Santos Medical Center3. Születés ideje: 1994.08.204. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos GNI Hollow 1511. Telefonszáma: +38-76-831-0225Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Elementary School
- Alief Elsik High School
- Appalachian State University
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [x] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [x] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.