Avery Bueno -> Tsatsaronis Sotirios [Frici]

• Thread starter Thread starter Roy
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 144
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roy

Újonc
2025. 03. 16.
68
71
LS karakter
Juraj Perusko
LV Karakter
Matthews Bueno
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Avery Bueno
Panaszra tett személy InGame neve:
Tsatsaronis Sotirios
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szereptévesztés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-07-07 19:25:46] [Output] : *** Avery Bueno elrakott egy fegyvert. (M4A1 SOPMOD)
[2025-07-07 19:25:46] [Output] : [TEK] Őrmester Sophia Cyrus: szóljanak ha mehetünk be!
[2025-07-07 19:25:49] [Output] : Tsatsaronis Sotirios mondja: Jeppa jeppa
[2025-07-07 19:25:52] [Output] : Tsatsaronis Sotirios mondja: Szarok
következő akción(egymás után volt):
[2025-07-07 19:48:48] [Output] : Tsatsaronis Sotirios mondja: Szopós
Megjegyzés:
Rendvédelemtől elvárt,hogy nem írhatnak ilyet, volt már ügyem ugyan így illegál miatt, ott is közölték,hogy ez szabálysértés halott(akra) ilyet írni.

Szia,szerintem ez teljesen IC ügy,hogy mit írok miután meghalsz, főleg ha a rendvédelmis írhat nekem olyat miután megölnek hogy " a kurva anyád te fasszopó buzi " akkor szerintem én is írhatom neked ezt. Nincs min felháborodnod mert nem OOC írtam,hanem IC,még ha kiröhögtelek volna " xd-vel " akkor megérteném mert az eléggé nonrp lenne,vagy ha meggyaláztam volna a hulládat.

Szia,szerintem ez teljesen IC ügy,hogy mit írok miután meghalsz, főleg ha a rendvédelmis írhat nekem olyat miután megölnek hogy " a kurva anyád te fasszopó buzi " akkor szerintem én is írhatom neked ezt. Nincs min felháborodnod mert nem OOC írtam,hanem IC,még ha kiröhögtelek volna " xd-vel " akkor megérteném mert az eléggé nonrp lenne,vagy ha meggyaláztam volna a hulládat.
A rendvédelemnek nem lehet ilyen megnyilvánulása, szereptévesztésnek minősül.

Sziasztok!

Teljesen más téma, ha egy rendőr szidja a hullát miután lelőtte, mint egy illegálos. Sotirios nem tévesztett szerepet, illetve azért mert leírt annyit miután lelőtt hogy "szarok" arra meg végképp nem osztanék jailt.
Panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.