- 2025. 06. 08.
- 21
- 20
- LS karakter
- Angelica Morozova
Panasztevő InGame neve:
► Válaszod ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pandor és Rolikaa ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Ezt a pk-t hegytelen ügyintézés miatt nyitom újra elsősorban Pandor felé de az előző pk-ban Rolikaa helytelen ügyintézése sem merült fel ezért vettem egy kalap alá a kettőt hamár nem lett ellene téve semmi. Pandor válaszaiból tisztán kivehető volt, hogy a csatolt bizonyítékok és a leírtakat nem vette figyelembe, így nem vette észre azt sem, hogy leírtam mit csinált az a személy aki ellenem nyitotta pk-t tehát előre lőtt és 6 meg 13 perces angyallal kötegeznek és lőnek a rendőrökre. Egyetértek a szankcióm ban részében de abban nem, hogy ilyen ucp-vel ennyi kaptam és a másik fél meg persze megúszta az egészet az adminok figyelmetlensége és felületessége miatt. Az ügyben nem járt utána se Rolikaa, se Pandor így jogtalannak tartom már az első pk-t is nemhogy az előzőt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/ashley-petrov-roli.4771/ ◄
Megjegyzés:
► Úgy gondolom, hogy hozzuk fel a másik félnek is a neki járó szankciót ami előreláthatólag minimum 120-180 perc lenne és ha ő jobbnak látná, hogy ne kapjon senki semmit akkor zárjuk le végre az egészet. Ha ellenkezőleg dönt akkor kapja meg ő is a szankcióját a 2 adminnal együtt. Vagy kapjon mindenki vagy senki. ◄
.png)