Ashley Petrov - Pandor és Rolikaa

• Thread starter Thread starter Málna
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 235
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Málna

Újonc
2025. 06. 08.
21
20
LS karakter
Angelica Morozova
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Válaszod
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor és Rolikaa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ezt a pk-t hegytelen ügyintézés miatt nyitom újra elsősorban Pandor felé de az előző pk-ban Rolikaa helytelen ügyintézése sem merült fel ezért vettem egy kalap alá a kettőt hamár nem lett ellene téve semmi. Pandor válaszaiból tisztán kivehető volt, hogy a csatolt bizonyítékok és a leírtakat nem vette figyelembe, így nem vette észre azt sem, hogy leírtam mit csinált az a személy aki ellenem nyitotta pk-t tehát előre lőtt és 6 meg 13 perces angyallal kötegeznek és lőnek a rendőrökre. Egyetértek a szankcióm ban részében de abban nem, hogy ilyen ucp-vel ennyi kaptam és a másik fél meg persze megúszta az egészet az adminok figyelmetlensége és felületessége miatt. Az ügyben nem járt utána se Rolikaa, se Pandor így jogtalannak tartom már az első pk-t is nemhogy az előzőt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/ashley-petrov-roli.4771/
Megjegyzés:

Úgy gondolom, hogy hozzuk fel a másik félnek is a neki járó szankciót ami előreláthatólag minimum 120-180 perc lenne és ha ő jobbnak látná, hogy ne kapjon senki semmit akkor zárjuk le végre az egészet. Ha ellenkezőleg dönt akkor kapja meg ő is a szankcióját a 2 adminnal együtt. Vagy kapjon mindenki vagy senki.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Sziasztok, elsősorban is admin panaszt nyitottal nem játékos panaszt én nem a játékossal fogok foglalkozni aki előre lőtt hanem az adminnal akire a panaszt tetted, hisz ez a dolgom. De nem értem az hogy olyan ucp-d van amilyen azzal az admin nem megy sokra nem egy enyhe nonrpről van szó hanem bug kihasználásról. Szimplán itt arról van szó hogy napok óta zaklatsz minket privátba, Rolit is és engem is nem tudod elfogadni hogy 2 hónapot kaptál bugkihasználásra amivel továbbra is jól jártál.
Érme két oldalára meg annyit mondanék hogy volt 2 napod ki irni magadból az összes dolgot mindent megnéztem mindent el olvastam még a discordot is amit nem is kene hisz itt a pk nem dc-n, az meg hogy sem én sem az admin nem ment fel veled voice megbeszélni továbbra se vagyunk kötelesek.
Ez a harmadik pk-d vagy isten tudja hanyadik, be láthatnád hogy jogosan kaptad azt amit, másba pedig bele se lehet kötni. Csokicsoki

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Sziasztok, elsősorban is admin panaszt nyitottal nem játékos panaszt én nem a játékossal fogok foglalkozni aki előre lőtt hanem az adminnal akire a panaszt tetted, hisz ez a dolgom. De nem értem az hogy olyan ucp-d van amilyen azzal az admin nem megy sokra nem egy enyhe nonrpről van szó hanem bug kihasználásról. Szimplán itt arról van szó hogy napok óta zaklatsz minket privátba, Rolit is és engem is nem tudod elfogadni hogy 2 hónapot kaptál bugkihasználásra amivel továbbra is jól jártál.
Érme két oldalára meg annyit mondanék hogy volt 2 napod ki irni magadból az összes dolgot mindent megnéztem mindent el olvastam még a discordot is amit nem is kene hisz itt a pk nem dc-n, az meg hogy sem én sem az admin nem ment fel veled voice megbeszélni továbbra se vagyunk kötelesek.
Ez a harmadik pk-d vagy isten tudja hanyadik, be láthatnád hogy jogosan kaptad azt amit, másba pedig bele se lehet kötni. Csokicsoki
Igen a panasz abból indult, hogy Rolikaa nem vette figyelembe a másik embert a klippen hanem szimplán kibannolt és hamar lezárta az egészet, nem vizsgálta meg az ügyet nem járt utána semminek. A szerveren minden szankció ucp előélet megnézése után kerül rád lehet az akármi, az én ucp-m pedig nem annyira súlyos, hogy 2 hónapot kapjak egy olyan dolog miatt ami nem befolyásolt semmit. Egyikőtöket sem zaklattam az, hogy neked vagy rolinak írtam a pk ideje alatt pár szót az nem hiszem, hogy zaklatás lenne, nem spameltelek és nem siránkoztam, felhoztam egy olyan megoldást ami mind a két félnek okés lenne de még egy "ok" válaszra se voltál hajlandó. Az biztos, hogy jogosan kaptam de ezt is hányszor írtam már le, de az, hogy 2 hónapot adni ennyiért az elég meredek. Azért nem írtam egyből pk-t senkire mert kérdezősködtem nagyon sok embernél és érdekes ti ketten vagytok ezen a feszült állásponton amit nem értek. Úgy gondolom, hogy számotokra nincs veszteni valótok ha én 2 hetet vagy egy hónapot kapok, vagy nincs igazam? Lassan 8 hónapja játszottam a szerveren szinte napi szinten nem hiszem, hogy én okoznám a legnagyobb fenyegetést ha újra játszani tudnék a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Üdv, a panaszkönyvet én fogom bírálni.

@Pandor kérlek keress fel a mai nap folyamán.

Megjöttem a bírálattal:

Kezdjük a videó elemzésével.

Igen, jól látszódik a speedo-n, hogy a "P" betűs villogó az be van nálad kapcsolva, mégsem villog az autód lámpája. Ezt igen, mondhatjuk BUG kihasználásnak. Tehát ezen része valóban jogos, és igen többet is kaphattál volna ezért, teszem azt örökös kitiltást.

Továbbá amit eddig egyikőtök sem említett, az az, hogy a videón továbbá az is kivehető még, hogy a kocsiban már a kezedben van a fegyver miközben vezeted az autót, erre szintén szankciót szoktak osztani. Feltételezem, hogy az NNI-ben egy vezérkari személy lehetsz/lehettél, ha már KING jelöléssel van ellátva az MDC rendszerben az autód, azért az ilyen dolgokra is jobban oda figyelhetnél, de erre most külön szankciót már nem fogunk osztani jelen esetben.

Ami @Pandor részét illeti, a Rolikára nyitott panaszkönyvben említésre került a halál angyal is ami nem lett figyelembe véve sem bírálatnál, és a kettő játékos sem lett erről kikérdezve, hogy mégis mit kerestek ott.

Ezért Pandor-t egy szóbeli hibapontban részesítem, a felületes panaszkönyv kezelése miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.