Ashford Lozano---Luci

• Thread starter Thread starter Lazar
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 145
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lazar

Újonc
2025. 05. 18.
15
1
LS karakter
Ashford Lozano
LV Karakter
Blackwood Morgan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:A

Ashford Lozano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
indoktalan ic/ooc keveres jail/stilus
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
,
Megjegyzés:

A tag ic/ooc keverest ad, f8ba say be be pasteltem a linket, imgur linket, oke a nonrp valos indok volt, az ic/ooc része nem./Illetve elég lekezelően bánt velem szerintem

Szia!

Az adminügy alatt nem 1x és nem is 2x válaszoltál nekem IC-n, amit közöltem is veled, majd utoljára a linket is oda küldted, mert te állításod szerint nem tudod OOCBa küldeni a linket. Majd megmutattam, hogy hogy kell.

Stilusommal nem tudom mi a problémád, normálisan beszéltem veled. De az, hogy 1 kérdést feléd 4x kellett feltegyek, mert minden másra írkáltál csak a kérdésemre nem adtál választ, illetve kérem, hogy töltsd fel a logodat - erre fel kérdezel, hogy mire fel? Szerintem ez nonszensz, ha 1 admin kéri, hogy töltsd fel a logodat azt nem viccből kéri.

Nem értem ezt a PK-t, de rendben van! Logomat szívesen elküldöm a bíráló adminnak - további hozzáfűzni valóm nincsen várom a bírálatot.

Edit : [2025-11-07 19:19:46] [Output] : Ashford Lozano mondja: De invembe nincs semmi , [2025-11-07 19:19:54] [Output] : Ashford Lozano mondja: Ja , [2025-11-07 19:30:19] [Output] : Ashford Lozano mondja: Https://pastebin.com/Kg6hTcR5

Utoljára szerkesztve:
Cső újra! Átolvastam a cuccokat...

Véleményem szerint (is) teljesen nonszensz az, hogy a kocsit csak úgy kedved szerint eltulajdonítod, majd ráfogod, hogy "szivató" rp. Teljes mértékben irreális, nem állja meg a helyét... A 120 perc jail helytálló, legközelebb figyelj mit hova írsz, illetve legyél szíves az Adminisztrátorra figyelni az ügy során, mind emellett a hasonló cselekvéseket kerüljük el a jövőben és nem lesz ilyen problémád. Illetve azt még hozzátenném, hogy az Adminisztrátor ügyintézésében, illetve stílusában sem találtam kivetni valót.

A panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Cole és Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.