OOC Információk
Rossz: önző, figyelmetlen, szétszórtSzemélyes információk
Közlekedési ellenőrzések, mint például igazoltatás és közúti szabályok betartatása
Bűnözők üldözése és letartóztatása
Bűncselekmények kivizsgálása és intézkedés
Kapcsolattartás más hatósági egységekkelSzituációs kérdések
1. Discord neved: AmbrushX2. Hogyan szólíthatunk? Robi3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 18363 Perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! A nevem Róbert, és 15 éves vagyok. Jelenleg Balkányban élek, és Mezőgazdasági iskola területén tanulok. Szeretem a kihívásokat, és mindig igyekszem fejlődni a tanulmányaim során. Szabadidőmben a focizom es biciklizem de mezőgazdaságban is tevékenykedem leginkább, de emellett szeretek új dolgokat kipróbálni, és bővíteni a tudásomat különféle területeken. Szeretem a társaságot, és fontosnak tartom a baráti kapcsolatok ápolását. Az életben optimistán próbálok tekinteni a dolgokra, és mindig arra törekszem, hogy pozitív hatással legyek a környezetemre. Nagyon szeretek utazni, és felfedezni új kultúrákat. Hiszem, hogy az élet folyamatos tanulás, és mindig van mit tanulni, felfedezni. Különösen érdekelnek a mezőgazdasági szakágak, és igyekszem ebben a témában is elmélyedni. Remélem, hogy a jövőben még több érdekes tapasztalatot szerezhetek és új emberekkel ismerkedhetek meg!8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Jó tűrőképesség, megbízható, barátságosRossz: önző, figyelmetlen, szétszórt
Általános adatok
1. Teljes neve: Artyom Denisov2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1984.06.21.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola.4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzsőrmester6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bekapcsolom a megkülönböztető jelzést (kék-piros). Hangjelzés: /m Rendőrség! Kérem az út szélére lehúzódni és a járművet leállítani! Bemutatkozás: Jó napot, Artyom Denisov törzsőrmester vagyok a rendőrségtől. Igazolványok elkérése: Kérem a személyi igazolványát, jogosítványát és a jármű forgalmi engedélyét. Adatok ellenőrzése (körözés, lejárt iratok).8. Mi maga a rendőrség? 9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? Feljebb való: Bárki, aki rangban vagy beosztásban feletted áll. Nem feltétlenül az, akinek közvetlenül beszámolsz.
Lehet több szinttel is feletted.
Közvetlen felettes: Az a személy, aki közvetlenül irányítja a munkádat.
Neki tartozol elszámolással, ő ad konkrét utasításokat.
Általában egy szinttel áll feletted.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az aktuális szabálysértés súlyakisebb vétség (pl. irányjelző elmulasztása)
közepes (gyorshajtás, veszélyes előzés)
súlyos (ittas vezetés, közúti veszélyeztetés)
Nem mindegy, milyen előélete van:
Közlekedési priusz → erősen releváns
(pl. korábbi gyorshajtás, cserbenhagyás)
Nem közlekedési priusz → enyhébb súllyal számít
(pl. verekedés, kisebb lopás)
11. Meséljen magáról pár mondatban. egy fegyelmezett, határozott személyiség, a rend és a szabályok tiszteletét helyezi előtérbe. Higgadt fellépésű, megfontolt döntéseket hoz, és szolgálat közben igyekszik professzionálisan, konfliktuskerülően eljárni. Erőssége a következetesség és a lojalitás, ugyanakkor nem fél felelősséget vállalni nehéz helyzetekben sem.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?
Elsődleges cél: saját és a civilek épsége.
Nem viszonzom a tüzet vezetés közben.
Tartom a biztonságos követési távolságot, nem erőltetem a manővereket.
fegyverhasználat engedélyezetté válik
későbbi elfogásnál fegyveres ellenállás kerül rögzítésre
Ha szükséges, útlezárás vagy taktikai megállítás kérése.
Rádiózás a többi egységnek:
/r Jármű típusa, színe, iránya változatlan, lövések továbbra is fennállnak.
Fegyverrel fedezve intézkedés:
/m Rendőrség! Dobja el a fegyvert, szálljon ki a járműből, kezeket fel!
Bilincselés, fegyver biztosítása.
Súlyosbító körülmények rögzítése:
fegyveres támadás
hivatalos személy elleni erőszak
veszélyeztetés
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az ellenőrzést megszakítom, a helyzetet magasabb kockázatúnak minősítem.
/me lezárja a csomagtér környékét, hátralép
Fegyver biztosítva, de nem ráirányítva
/say Tájékoztatom, hogy a jármű csomagterében olyan tárgyakat találtam,
amelyek kábítószer előállításához szükséges alkotóelemek lehetnek.
Személyazonosság, priusz ellenőrzése.
Kábítószerrel kapcsolatos előélet → súlyosbító körülmény.