argoN jelentkezése adminnak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Aadam220066

Újonc
2025. 06. 12.
6
3
LS karakter
Imran West
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Nevem, életkorom és account id-m:

Ádámnak hívnak, és 19 éves vagyok.
Az Account ID-m: 958

Az UCP előéletem:

Az UCP-m közel 8000 perc alatt tiszta, erről csatolok egy képet is:
Elképzelésem ha bejutok az DGS Adminisztrátor csapatába:

Mivel a munkahelyem eléggé rugalmas, így éjszaka tudok többször lenni. 2 nap dolgozom 2 napot otthon vagyok, tehát így délután és éjjel tudnék inkább aktív lenni.
Mivel a szerveren a Nemzeti Adó- és vámhivatal frakciójának a tagja vagyok, így ez mellett is tudnám végezni a feladataimat. Nem sok a kötelező teljesítmény a frakciónál, így IC szolgálat mellett is tudnám teljesíteni az adminisztrátori feladatomat.

Hogy miért lennék erre a feladatra alkalmas?

Mint mondtam, a munkahelyem lehetővé teszi azt, amit sokszor tapasztalok a szerveren. Éjjel és/vagy a hajnali órákban 20-30 játékos mellett nincs elérhető adminisztrátor. Alkalmas lennék erre a feladatra,
mivel tudok csapatban dolgozni. Sőt mi több, csak csapatban tudok és szeretek dolgozni. Nem riadok el a kihívásoktól sem, és az egyedüli probléma megoldástól sem. Szeretek segíteni, mivel jószívű és megértő vagyok. Olykor olykor együtt érző is vagyok, bár ez nem feltétlen jó. Reálisan látom a hibákat, problémákat és magas a problémamegoldó képességem is. Tisztelettudó vagyok és emellett szeretem azt is ha én is tisztelve vagyok. Szeretek különleges dolgokba belevágni, és ez számomra ennyi idő után, elég különleges. Sok helyen megfordultam már, sok helyen voltam admin/főadmin/szuperadmin, így az alapvető szabályzatokat már rég megtanultam, és azóta sem hagynak el szerencsére.

Mióta játszom a DGS szerverén, és mióta roleplayezek?

A Dawn Game System szerverére 2024.08.13.-án regisztráltam. Viszont ettől sokkal régebb óta RP-zek, kisebb nagyobb kihagyásokkal.. Körülbelül olyan 2016-17-ben fedeztük fel egyik kedves barátommal a RolePlay szervereket. Azóta volt egy két hónap ahol nem játszottam, de pár órán belül ugyan úgy bele tudtam magamat élni, mint ahogy régen. Amíg ez a szervercsoport él, addig én itt leszek mint játékos és támogató is.

Hol és milyen néven voltam "ismert" mint adminisztrátor?

Több kisebb helyen voltam, ide sorolnám az External Gaming V3 szerverét, volt egy szerver ahol nyitáskor közel 100 player volt megtalálható egyidejűleg a szerveren ezt WaveGaming-nek nevezték a tulajdonosok. Emellett tényleg sok kisebb 40-50 fős szervereken voltam adminisztrátor. Sokszor bepróbálkoztam már szerver üzemeltetéssel, csak hobbyból, de senki nem állt mellém támogatni, és egyedül lehetetlennek tartottam hogy üzemeltessek egy szervert, mivel a fejlesztéshez nem értek. Sok néven voltam már adminisztrátor, de legtöbbször KeKszY nevet használtam.

Magamról egy kicsit bővebben:

Mint már mondtam, Ádámnak hívnak becenevemen csak argoN. 19 éves vagyok nemsoká betöltöm a 20.-ik életévemet, és nemrég végeztem a középiskolával, érettségiztem technikusi bizonyítványt szereztem. Nagyon szeretek sportolni, a legkedveltebb sport amit űztem az a röplabda volt. Kimagasló teljesítményeket elértünk az iskolai csapattal, ahol én tölthettem be a csapatkapitányi posztot. Ebből kifolyólag tudok is és szeretek is csapatban dolgozni. Szabad időmben általában vagy gépezek vagy a barátnőmmel vagyok. Viszonylag szeretem a társaságot, de kicsit visszahúzódóbb vagyok, az általános iskolai múltam miatt. Szeretek segíteni az embereken, mindenféle fajta módban, és ezért sokszor megkaptam már azt is, hogy a jó szívem miatt kerülök a sírba. Kicsit visszatérve az iskolára, sosem voltam az a kitűnő tanuló, mert nyoszogatni kellett, hogy álljak már neki. De sosem volt velem viselkedési probléma. Kultúrált családból származom, megtanítottak az illedelmekre, szokásokra és minden egyéb másra, ami segíthet az életben. Vannak rossz napjaim, akkor nem szívesen kommunikálok, de ezt nem éreztetem senkivel, ez az én dolgom és meg tudom oldani magam is. Nem közvetítem ki a játékra, nem vagyok agresszív, sem hiperaktív.

Az adminisztrátori feladatok, az én meglátásom szerint:

Szerintem egy adminisztrátor sokat tesz a játék élményéhez. Ha sokat vár valaki, megunja lelép és nem biztos hogy lesz kedve többször segítséget kérni. Szóval szerintem a gyors reagáló képesség, a gyors de precíz döntéshozó képesség döntő is lehet. Hozzá társul az empátia, és a virtuális kisugárzás is. Az adminisztrátor, azért kell a szerverre, hogy a játékmenetbeli dolgok zökkenőmentesen történjenek. Véleményem szerint az adminisztrátor nem csupán egy játékos, vagy egy "robot munkás", hanem igen is egy fogaskerék a szerver mozgásához.

A legfontosabb hely a szerveren:

Szerintem a legfontosabb hely a szerveren, az a déli szerelőtelep a Santa Maria Beach mellett. Kis idő alatt nagyon nagy RP-k következhetnek itt be, és ahol nagy az RP ott több mint valószínű hogy előbb vagy utóbb szabálysértés is fog történni. Sok játékos fordul itt meg, hisz mint mondtam aki az RP-t keresi a szerveren, az ide fog jönni. Viszont vannak a szabályszegők, akik többször is vétenek a szabályzat több pontja ellen. Ők nem nézik más játékélményeit, csak a saját maguk szórakoztatásáért lépnek fel, és teszik tönkre legtöbbször itt a játékosok játékélményét.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

• Wow
Reactions: Segal_16
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.