- 2026. 01. 18.
- 13
- 5
- LS karakter
- Ewas James
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>14
Account ID-d?
>9174
Hány játszott perccel rendelkezel?
>14 213 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Bence vagyok 14 éves iskolás vagyok még. Koromhoz képest elég érett vagyok és megértő. Kedvenc sportom a foci és a kosárlabda meg a röpi. Imádom a jó filmeket és a sorozatokat. Szeretek közösségben dolgozni és imádok beszélgetni és segíteni másoknak. Szeretem az állatok és van egy kutyám nekem, imádom. Szeretek más játékokat kipróbalni nyitott vagyok mindenfélére.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékban való segítség nyújtás, jó példa mutatás az RP-ben és próbléma és gondkezélése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Kedves, megértő,tud válaszolni a kérdésekre és megbírja oldani a problémákat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék segíteni a játékosoknak és egy jó csapatban dolgozni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Kedves, megértő, vicces és szerintem a koromhoz képest értebb vagyok, mint mások akik az én koromba vannak
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-3 órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elsőnek városházát mutatnámbe, mert ott lehet a fontosabb iratokat kiváltani. Másodiknak az autókereskédést, mert ott tudna egy jó járgányt venni amivel tudna mozogni a városba és haladni a játékkal. Harmadiknak plázát, mert ott tud venni bármi olyan dolgot ami a pénz keresésben tudna neki segíteni pl: detektor, telefon,token beváltás.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Aktív,kedves,szorgalmas.
Negatív: Kicsit lusta, néha túlgondolom a helyzeteket, néha szoktam obcén szavakat használni.