Antoine Desjardins - tamas

• Thread starter Thread starter arany
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 210
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

arany

Újonc
2025. 03. 22.
16
4
LS karakter
Kamil Smolinski
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Antoine Desjardins
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
tamas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az adminisztrátor által velem szemben alkalmazott szankciót megítélésem szerint nem indokolta kellően alátámasztható bizonyíték. A panasz tárgyát képező videofelvételen ugyanis egyértelműen nem látszik, hogy a második rendvédelmi szereplő bármely személyre fegyvert fogott volna, így az adminisztrátornak nem állhatott rendelkezésére olyan ténybeli alap, amelyre a szankcióját jogszerűen építhette volna. Ennek ellenére a szankciót mégis kiszabta, amelyet bizonyítottság hiányában alaptalannak tartok. A felvétel tanúsága szerint a PG nem valósult meg, mivel Xia Ding Yeng éppen a fegyverét tárazta, amikor én már tüzet nyitottam rá. Mindezek alapján a kiszabott szankciót érthetetlennek és indokolatlannak vélem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A videó az esetről: A kép a birálatról:
Megjegyzés:

Kérem figyelembe venni, hogy a videofelvételen egyértelműen látható, hogy az általam megcélzott személy a fegyverét nem rám szegezve, hanem annak tárazásával volt elfoglalva. Ebből következően a PG szabály megsértése részemről nem állapítható meg.

• Kedvelés
Reactions: Milkee
Heló. Az álláspontomat már leírtam a rád tett panaszkönyv alatt. A videón tisztán látszik a szabálysértést. Várom a bírálatot.

Sziasztok itt lennék a bírálatommal:

-A panaszkönyvben csatolt videó megnézése után arra a döntésre jutottam hogy nem PG amit az illegális szerv egyik tagja elkövetett. Bővebben kifejtve, kellő távolságban állt a Terrorelhárítás egyik tagjától, plusz a videón jól kivehető hogy éppen csőre töltött ergo nem tudott volna lövést leadni. Így az illegális szerv tagja élve eme lehetőséggel rálőtt! A szankció természetesen semmizve lesz.

A panasz jogos @tamas kérlek keress fel privát üzenet formájában.

• Kedvelés
Reactions: arany és aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.