Andrew Rodriguez DGH jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dominikk

Kritikus
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 19.
156
82
LS karakter
Kairo Patel
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dominiknak hívnak és 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>8249
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Lap megírásakor 3140 percel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dominiknak hívnak, 17 éves vagyok. Középiskolába járok még, 11. osztályba. Szabad időmet itt a szerveren töltöm újonnan és CS-zek. Barátságos és nyitott embernek tartom magam. Szeretek új embereket megismerni és kipróbálni új dolgokat, ezért is gondoltam arra, hogy jelentkezem ide adminnak.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szrintem az adminsegéd feladata az, hogy támogatást nyújtson az admincsapat számára, valamint segítse a játékosokat a szabályok megértésében és a gördülékeny játékélmény biztosításában. Feladatai közé tartozik a játékosok kérdéseinek megválaszolása, a szabálysértések jelentése az adminok felé, valamint az RP helyzetek figyelemmel kísérése. Fontos szerepe van a hibák és a BUG-ok, visszajelzések gyűjtésében.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy adminsegédnél alap dolog, hogy tudja a szabályzatot, ezt mondanám 0. pontnak. De nem utolsó sorban nagyon türelmesnek és segítőkésznek kell lennie. Látszódnia kell hogy lelkes és akar fejlődni abban amit csinál. De a legeslegfontosabb dolog, az hogy megbízható legyen.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH lenni, mert fontos számomra a közösség, és szeretnék aktívan hozzájárulni a szerver fejlődéséhez és a játékosok pozitív élményéhez. Úgy érzem, türelmes, segítőkész és megbízható vagyok, így szívesen támogatnám az új és régi játékosokat a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, hogy megbízható, türelmes és együttműködő személy vagyok, aki valóban a közösség érdekeit tartja szem előtt. Nem csak szerepként tekintek az adminsegéd feladatra, hanem lehetőségként, hogy segítsek, támogassak másokat, és aktívan hozzájáruljak a szerver fejlődéséhez. Jól kezelem a konfliktusokat, nyugodt maradok feszült helyzetekben, és mindig igyekszem igazságos, pártatlan módon gondolkozni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-4 órát tudok erre fordítani, hétvégente mégtöbbet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Legelsőnek az autóbérlést mutatnám be, a reptér mellett közvetlen, ez nagyon megtudja könnyebíteni a kezdetet egy új playernek, hogy nem kell futnia. Hanem egyből a csatlakozás után tud menni a felfedező utjára a szerveren.

A második fontos helyszín szerintem, az a autósiskola, nagyon jól tud jönni a bérelt autó mellé egy jogosítvány, ha a rendőr megállítaná, ne egyből egy nagy csekkel kezdje a pályafutását. Lehet nem lenne utánna sok kedve a szerverhez.

Harmadik pontba sorolnám a kórházat amiből 4 találahtó a szerveren, a legjobb helyeken, ami pontosan SF-ben, Tierrában, Montgomerybe és LS be találahtó meg, ha megsérül vagy nem érzi jól magát akkor nagyon jól tud jönni ez a hely a véleményem szerint.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelmes vagyok, Kifejezetten nyugodt, segítőkész mint említettem is. Negatív: Feledékeny, Túlságosan maximalista vagyok, és néha túl sokat várok el magamtól, ami felesleges stresszhez vezethet, Szeretek mindent önállóan megoldani, és néha nehezen kérek segítséget, pedig tudom, hogy csapatban dolgozni sokszor hatékonyabb

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

• Kedvelés
Reactions: dominikk
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.