Andrew Crowson

• Thread starter Thread starter David2
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 58
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

David2

Újonc
2025. 03. 17.
66
6
LS karakter
Thomas Berwick
LV Karakter
Andrew Crowson
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!

fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Dávid

Hány éves vagy?
19

Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 10. 08.

Hány játszott perccel rendelkezel?
52 318 perc

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Naponta akár 5-6 órát is fent vagyok van, hogy ettől sokkal többet is néha vagyok kevesebbet.

Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Dávidnak hívnak, 19 éves vagyok, és Szlovákiában élek. A középiskolát már befejeztem, jelenleg dolgozom, így van némi rálátásom a felelősségvállalásra és a rendszeres feladatvégzésre is. A mindennapjaimban próbálom egyensúlyban tartani a munkát és a szabadidőt, és amikor csak tehetem, aktívan töltöm az időt.

Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Véleményem szerint egy szerény ember vagyok, ezért nem tartom magam semmivel sem jobbnak mint mások. De ha fel kell valamit hoznom, akkor azt mondanám, hogy ambíciózus vagyok, célratörő, illetve csapatjátékosnak is vallom magam.

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen rendelkezem, NAV-ba voltam Törzsőrmester, TEK-nél Törzszászlós Szanitéc, NNI-nél Főtőrzsőrmester Szanitéc.

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Jelenleg egy illegál frakiba voltam most nem sokat viszont újrazervezik az egész frakit igy kidobtak belőle mindenkit és arra a döntésre jutottam, hogy nem igazán akarnák vissza menni.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Van benne pár IC jail is.

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Andrew Crowson

Születési hely, idő: Los Santos, 2000.10.02.

Anyja neve: Mara Crowson

Bejelentett lakcím: Mulholland, 1761.

Állampolgársága: Amerikai

Személyigazolvány száma: 479291QS

Neme: Férfi

Családi állapota: Egyedülálló

Testmagassága: 178

Testsúlya: 75

Telefonszáma: +38-76-023-9636
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos, 2020.05.04

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos International High School.

Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): -
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: -

Nyelvismeret (ha van): Angol, Spanyol

Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Asztalos, Karosszéria lakatos

Korábbi munkahelyek: Nincs
Munkaviszony fennállásának ideje: -
Távozásának oka: -
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Nem

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem

Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? B
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: -

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Rendelkeztem, viszont sajnos elhagytam.

Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2025.10.29.

Aláírás: Andrew Crowson
Kedvelés

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Andrew Crowson!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitchell r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.