Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok, 18 éves, és Szlovákiában élek. Jelenleg még suliba járok, de idén befejezem a tanulmányaimat, és kőművesként fogok végezni. Érdekel az építőipar, és szeretek olyan dolgokat csinálni, amiknek kézzelfogható eredménye van. Szabadidőmben szeretek sportolni, bár legtöbbször inkább gépezni szoktam. A videójátékok kikapcsolnak, és jó szórakozást nyújtanak, főleg ha a barátaimmal játszom. Emellett néha focizok is, mert jó érzés mozogni és csapatban játszani. A motorozás pedig az egyik kedvenc hobbim – imádom azt a szabadságot, amit a motorozás ad, és mindig izgalmas élmény egy jót menni vele. A jövőben szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, és folyamatosan fejlődni benne. Fontos számomra, hogy egy biztos megélhetést teremthessek magamnak, miközben azt csinálom, amit szeretek. Bár a tanulás nem mindig könnyű, tudom, hogy a megszerzett tudás később nagy hasznomra válik. Barátságos és nyitott ember vagyok, szeretek új embereket megismerni és jókat beszélgetni. Ha épp nem dolgozom vagy sportolok, akkor szívesen töltöm az időmet a barátaimmal vagy a családommal. Mindig keresem az új élményeket és lehetőségeket, mert hiszem, hogy az életet ki kell élvezni.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Van tapasztalatom rendvédelmi frakciókba már, nem is kevés.Abszolút nyitott vagyok egy új társaság megismeréséhez és szeretek csapatban dolgozni, amit úgy gondolok, hogy ebben a frakcióban elengedhetetlen a csapatszellem megléte.4. Mióta játszol a szerveren? Már elég rég óta pontosan nem tudom.4.1 Játszott perceid száma: 41 5474.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Naponta 5-6 órát de van, hogy többet is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Voltak már ismerőseim a frakcióban és tőlük láttam, hogy hogyan is néz ki maga a frakció, megjött a kedvem hozzá és szeretnék kicsit a rendvédelemnek egy másik ágával megismerkedni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) NAV-ban voltam eddig nem tudom pontosan, hogy mennyi időt de más leader lett, és igy mindenki ki lett dobva nevetsem tudom mivel sokszor volt névváltásom.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A TEK tagjaként egy baratságos, logikus gondolkozású, jó kommunikációs képességű,alkalmazkodóképességű, jó problémamegoldó személyt alkotnék.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Fő feladatai: Terrorizmus elleni fellépés, Speciális rendőri műveletek végrehajtása, személyvédelem, objektumvédelem, felderítő tevékenységJogköre: fegyverhasználat, adatgyűjtés, kényszerítő eszközök alkalmazása
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Andrew Crowson2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 2000.10.02.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: FényképészElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: San Fierro Ocean Flats 4.11. Telefonszáma: +38-76-490-7895Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...Los Santos Elementary School
- ...San Fierro Law Enforcement School
- ...Los Santos School of Arts Media
- ...Los Santos University
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angolul, minimálisan németül.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.06.03.
Utoljára szerkesztve: