Amina Bint Zayd --> Ali Antoie [Chester]

• Thread starter Thread starter Blackx
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 163
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Blackx

Újonc
2024. 08. 07.
65
65
LS karakter
Ruby Graves
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Amina Bint Zayd
Panaszra tett személy InGame neve:
Ali Antoie
Panasz oka, leírása, kifejtése:
kimentem szigetre detektorozni, majd felmásztam egy sziklára, mert láttam hogy jön és hátha nem vesz észre, észrevett, majd feljött és lelőtt ugy hogy ott áltam előtte egyhelybe fegyvertelenül és lelőtt. illetve majd utána megkérdeztem tőle hogy mi volt ez majd leirja hogy fegyver volt nálad, gondolom a nevem mellől olvasta ki a kalapáccsal.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
---

Hali, a panaszt én fogom bírálni. 24 órája van reagálni Ali Antoie-nak a panaszkönyvre. Érdekelne, hogy miért lett megölve a játékos valamint ha bármi további bizonyíték lenne valakinek azt a válaszában csatolja.

• Kedvelés
Reactions: Silas és Malik
Sziasztok! Ali nevében irom ezt az üzenetet mivel neki nincs joga ideirni.Ali nemszeretett volna téged megölni csak mozgásképtelenné tenni, mivel megilyedt és nemtudhatta, hogy többen vagytok-e tehát igen.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Amina Bint Zayd
Panaszra tett személy InGame neve:
Ali Antoie
Panasz oka, leírása, kifejtése:
kimentem szigetre detektorozni, majd felmásztam egy sziklára, mert láttam hogy jön és hátha nem vesz észre, észrevett, majd feljött és lelőtt ugy hogy ott áltam előtte egyhelybe fegyvertelenül és lelőtt. illetve majd utána megkérdeztem tőle hogy mi volt ez majd leirja hogy fegyver volt nálad, gondolom a nevem mellől olvasta ki a kalapáccsal.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
---
Szia! Karakterneved pótold.

Hali, megjöttem a bírálattal.

A videón és a válasz alapján is azt tudom mondani, hogy DM történt. Legközelebb nem kell feleslegesen lövöldözni, hiába vagy a szigeten úgy, hogy fegyver sem volt nála. A panaszkönyv jogos, a szankciót megkapta a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: Silas
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.