I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Amin Amir
Születési hely, idő:
Los Santos 2004.05.13
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Nincs
Korábbi munkahelye(i):
Áruszállitó
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[x ] IGEN
[ ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretném védeni a várost
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem voltam
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Sziasztok Krisztián vagyok 21 éves Alapvetően egy laza, de meglepően céltudatos ember vagyok kívül chill, belül meg folyamatosan pörög az agyam. Szeretek új dolgokba belevágni, még akkor is, ha néha ‘majd megoldom menet közben’ módszerrel dolgozom. Ha kitűzök egy célt, addig megyek utána, amíg el nem érem… vagy legalább nagyon közel nem kerülök hozzá (és közben lesz pár sztorim is)
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
2025. 01. 24. ez az időpont amikor csatlakoztam.14 597 percem van
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Mindig ki szerettem volna probálni a rendőrséget és szerintem sok izgalom van benne
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Ha valamit eltervezek azt meg csinálom normálisnak tartanak és megbízhatónak a rossz tulajdonságom hogy néha túl vállalom magam
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
hétvégén változó de kb 5-6 órát hétközben pedig 2-3 órát
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
illegális frakcióban voltam NDRG pontosan nem emlészem mennyi időt töltöttem ott el de a kilépésem oka hogy meg szünt az a fraki
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
6607
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
14 597
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
-
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
Az kitiltás egy figyelmetlenségből történt
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye
[/spoiler]