ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved, Életkorod, Account ID-d.
- Róbert, 16, 2553
UCP előélet.
-
Mennyit tudnál eltölteni naponta a szerveren.
- Napi 2-3 órát biztosan eltudnék tölteni a szerveren admin duty ban.
Miért pont téged válasszunk?
- Azért mert számomra fontos, hogy egy ügynél mind a 2 fél meglegyen hallgatva és hogy igazságosan döntsek minden egyes ügynél. Illetve könnyen beilleszkedek az emberek köreibe.
Mióta DawnMTA-zol, illetve mióta roleplayezel?
- 2024. 09. 29. 13:45-kor regisztráltam, kb 2 éve RP zek kissebb nagyobb kihagyásokkal.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- Még nem voltam sehol sem sajnos.
Bemutatkozásod 8-10 mondat.
- Sziasztok! Róbert-nak hívnak, 16 éves vagyok, jelenleg gimnáziumba járok, és leginkább a történelem és a matematika érdekel. Szeretek horgászni, traktorozni, különösen a traktorozás húz maga felé, de elég gyakran horgászom is. A szabadidőmet gyakran játékkal töltöm töltöm, leginkébb MTA-val és néha Minecraftal ütöm el az időm. Barátaimmal sok időt töltünk együtt, szeretünk közösen programokat szervezni, például moziba menni vagy Étterembe járni. Fontos számomra a sport is, heti háromszor járok edzésre, mert segít kikapcsolni és feltöltődni. Néha nehéz összeegyeztetni a tanulást és a hobbikat, de igyekszem jól beosztani az időmet. Szeretnék a jövőben valamilyen jól keresett szakember pályán elhelyezkedni, például villanyszerelő vagy gépész technikus ként foglalkozni. Emellett nyitott vagyok új dolgokra és szeretek új embereket megismerni.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
- Véleményem szerint az a feladata az Adminok nak, ha segítséget kér egy játékos akkor azt megoldani, 2 játékos közti feszültséget elintézni. legutóljára pedig ha egy játékos szabálytalankodik akkor kiosztani neki a megfelelő szankciókat.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
-Pláza
- Számomra azért fontos ez a helyszín mert itt lehet megvásásrolni az összes olyan tárgyat ami szükséges lehet egy játékosnak. Megtalálható itt a mozi, kaszinó, digitál den, hobby bolt, gyógyszer tár, bank, ruhabolt, airsoft pálya. Egy kezdő játékos itt kérhet leginkább segítséget játékos társaitól.
-Autókereskedés
-Itt megtudod vásárolni a kezdő járműved, ha már kicsit többet játszottál akkor esetleg a második vagy harmadik járműved. Tudsz venni akár limit nélkülit vagy limites járművet. Van olcsóbb kategória, van közép kategória és végül de nem utolsó sorban van felső kategóriában gépjármű.
-Városháza
-Itt kezdődik minden egy új játékosnak, itt tudod kiváltani a személyazonosságod, vezetői engedélyed, bányász engedélyed, horgász engedélyed. Ha van ingatlanod akkor azt itt tudod bejelentetni.