Alvarez B Derek,jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Xavier321

Újonc
2025. 07. 03.
4
1
LS karakter
Alvarez B Derek
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: NARANCSAKIRAJ​
2. Hogyan szólíthatunk? Ákos​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 1612 de lényegesen több lesz.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? egyszer voltam rövidebb ideig​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? most kaptam egyet frissen sajnos hibámból adódva.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. A mindennapjaimat a mezőgazdaság tölti ki, ebben dolgozom, ezt ismerem, és szeretem, amit csinálok. Az állatok is közel állnak hozzám, mindig is jól kijöttem velük, és szívesen foglalkozom velük.​
Ha nem melózom, akkor általában motoron vagyok. Szeretek menni egyet, kicsit kikapcsolni, eltenni a telefont és csak élvezni, hogy gurulok. Nem vagyok egy bonyolult ember: teszem a dolgom, szeretek nevetni, és jól érzem magam azokkal, akik normálisak hozzám.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív:​
Felelősségteljes vagyok, ha rám bíznak valamit, azt rendesen megcsinálom.​
Fegyelmezett és szabálykövető vagyok, szeretem, ha egyértelműen tudom, mi a feladatom.​
Jól kezelem a nehezebb helyzeteket, általában higgadtan tudok gondolkodni, amikor kell.​
Negatív:​
Túl magas elvárásaim vannak magammal szemben, és emiatt néha jobban rágörcsölök a dolgokra, mint kellene.​
Hajlamos vagyok túlvállalni magam, mert nem szeretek visszautasítani feladatokat.​
Néha nehezen kérek segítséget, inkább megpróbálom egyedül megoldani a dolgokat.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Alvarez B Derek​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, korház, 1997. július 14.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva szeretném már aktívan részt venni a napi rendőrségi munkában, ismerni a protokollokat, a feladatokat, és önállóan, de a tapasztalt kollégák irányítása mellett végezni a szolgálatot. Szeretném, ha már ekkor láthatnám, hogyan működik a gyakorlatban a rendőrség, és hogy a tanultakat éles helyzetben is alkalmazni tudnám.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Egy közúti ellenőrzést nyugodtan és szabályosan vezetnék le. Először biztonságosan megállítanám a járművet, majd bemutatkoznék és elmondanám az ellenőrzés okát. Elkérném a szükséges iratokat (jogosítvány, forgalmi), közben figyelném a vezető viselkedését és a környezetet. Ha minden rendben van, tájékoztatnám a sofőrt, hogy folytathatja az útját. Ha bármi szabálytalanságot észlelek, azt kulturáltan, a szabályoknak megfelelően kezelném, és minden lépést hivatalosan dokumentálnék.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a társadalom biztonságát szolgáló állami szerv, amely a törvények betartását felügyeli, megelőzi és felderíti a bűncselekményeket, valamint biztosítja a közrendet és a közlekedés biztonságát. Feladata továbbá a polgárok védelme és a jogszerűség fenntartása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányítja a napi munkámat, utasításokat ad és ellenőrzi a feladataim elvégzését. A feljebb való felettes már a magasabb szintű vezetői döntéseket hozza, átfogóbb felelősséggel rendelkezik, és a szervezet egészére vonatkozó irányelveket határozza meg. Tehát a közvetlen felettes közvetlenül foglalkozik velem, míg a feljebb való felettes a szervezet nagyobb működését felügyeli​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amikor közúti bírságot osztok ki, mindig a jogszabályoknak megfelelően járok el. Figyelembe veszem a szabálysértés súlyát, a körülményeket, valamint az intézkedés alá vont személy előéletét, például ha korábban már volt hasonló szabálytalansága (‘priusszal’ rendelkezik). Az előélet alapján mérlegezem, hogy indokolt-e a maximális büntetés, vagy elegendő egy kisebb, figyelmeztető jellegű szankció. Minden döntésem arányos, és a jogszabályoknak megfelelő​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Los Santosban nőttem fel, és mindig is érdekelt a rend és a közbiztonság. Középfokú végzettségem van, és szeretem, ha egyértelműek a feladatok. Dolgos és felelősségteljes embernek tartom magam, jól kezelem a nehéz helyzeteket, és mindig próbálom a lehető legjobban végezni a munkámat.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak, elsődlegesen a saját és a civilek biztonságát biztosítanám. Azonnal igyekeznék fedezékbe vonulni, és a helyzetnek megfelelően visszavonulni vagy koordinálni a további intézkedést a társaimmal. Ezt követően jelenteném a helyzetet a központnak, és minden lépést a szabályoknak megfelelően dokumentálnék. A cél, hogy a veszélyt minimalizáljam, miközben a törvényes intézkedést folytatjuk​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha az igazoltatásnál a csomagtartóban droghoz használható cuccot találok, először nyugodtan kezelném a helyzetet. Megkérdezném a sofőrt, hogy mi a cucc, és miközben minden dokumentálva van, biztosítanám a bizonyítékokat. Ha azt mondja, nem tudott róla, akkor is jelenteném a helyzetet a központnak, és hívnám a megfelelő egységet, hogy ők vegyék át a dolgokat. Mindig a szabályokat követem, de közben feszült helyzetben is higgadt maradok.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezésétELFOGADTA!
((Megjegyzés: Keress fel kérlek fórumon, vagy discordon (1abam1h)))

Tisztelettel:[Tyzee Stokes]r.[Törzszászlós]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.