Alonso Garcia jelentkezési formanyomtatványa az OKF-hez

Almos906

Újonc
2024. 08. 16.
21
0
16
LS karakter
Alonso Garcia
LV Karakter
Diana Sonia

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Alonso Garcia
Születési helye, ideje: San Fiero, 1999.04.23.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Brain W Ave 8.
Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma.
Megszerzett szakmák, képzettségek: Egészségügy.
Nyelvismeret: Magyar, Angol, Német, Latin (felső színtű).
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?

Szeretnék egy olyan munkahelyre tartozni, ahol a környezetnek, az emberiségnek is tudok minimális szinten segíteni.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Áramforrás megkeresése, lekapcsolása, majd a bent lévő emberek kimenekítése, poroltó használatával megkezdeni elhárítani a tüzet.
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Első sorban meg kell nyugodni, végig higgadtnak maradni, rádiózást elintézi, ez történt itt, mikor, mit látok, mekkora sérülés. Ha a terület biztosítva van, akkor meg lehet kezdeni a felszabadítást. Amennyiben ez sikerül, utána evakuálás azonnal. Ha minden sikerült akkor parancsnokkal beszélni erről, lejelenteni neki.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?

A helyszínt biztosítani, majd felmérni a területet mekkora a "veszély". Amikor ez megtörtént, akkor lehetőség szerint csapatokra osztani az embereket.
Számára mit jelent a Csapatmunka?

A csapatmunka a közös célok elérésére irányuló együttműködés folyamata.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Álmosnak hívnak, 16 éves vagyok. Jelenleg a tanulmányaimat egy középiskolában folytatom, logisztika szakon. 7-8 hónapja MTA-zok rendszeresen. Természetesen ha szabadidőm engedi. Ez mellett hobbiként szoktam kosárlabdázni, síelni. Segítőkész, megértő, tisztelettudó illetve kedves vagyok mindenki felé. Naponta a szerverre kb. 2-3 esetleg 4 órát szoktam fordítani.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
2 097 perc-el rendelkezem.
UCP Előzményről kép: (imgur)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Igazából szeretnék egy összetartó, csapatszellemű frakcióba tartozni. És ez az 1 fogott meg igazából a sok közül.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Voltam igen, NAV-ban. Azért léptem ki mivel akkor nem volt elég időm amit a frakcióra tudtam volna fordítani.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.01.18.
Aláírás: Alonso Garcia

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan