Alex Martinez Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Domi :3

Újonc
2025. 10. 26.
13
5
LS karakter
Alex Martinez
11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! #Hoobu
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dominik
Account ID-d?
>)597
Hány játszott perccel rendelkezel?
>23898
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dominik-nak Hívnak, 15éves vagyok. Régóta játszom MTA-val jól ismerem az alapvetö és haladó RP-szabályokat valamint egész jól az admin-ok dolgát is. Nyugodt természetű vagyok konfliktushelyzetekben is higgadtan és igazságosan tudok dönteni. Fontos számomra a korrekt játék és a közösség jó hangulata, ezért szívesen segítek más játékosoknak, ha problémájuk adódik. Terhelhető vagyok, figyelek a részletekre, és mindig igyekszem példát mutatni viselkedésben.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata alapvetően az, hogy segítse az adminok munkáját és kérdésekre válaszolni és hozzájárulni a szerver rendjének fenntartásához.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Kedves, Türelmes, Megértő, minkét felet meghallgatja, Nem lesz ideges, megértő.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretnék segíteni a kezdőknek/Olyan játékosoknak akik valamit nem tudnak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Szeretnék segíteni a játékosokon. Lehet rám számitani ilyen szinten
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Az esetek nagy százalékában amikor online vagyok.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autó szerelők hogy tudja hogy hol tudja megszerelni az autókat, város háza hogy az iratait tudja hol keljen kiválltani és megújítani, és a korház hogy tudja hogy hol kell meggyogyitani magát.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes vagyok az emberekkel, Helyesen irok, Durvább helyzetekhez is tudok alkalmazkodni.

Minta hiányában zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.