Alex Kuoris

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Justpremium

Újonc
2025. 06. 06.
4
0
LS karakter
Alex Kuoris
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Adam092677​
2. Hogyan szólíthatunk? Ádám​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 19796​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Sajnos nem volt lehetöségem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Igazábol, egy nagyon kedves ember vagyok, Ádám-nak Hivnak 14 éves vagyok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Megbizható vagyok, ezt tudom majd bizonyitani is a késöbbiekben,Kitartó vagyok,Alkalmazkodó képes:gyorsan feltalálom magam új helyzetekben, és könnyen beilleszkedem különféle környezetekbe vagy csapatokba. Sajnos Tulságosan ön kritikus tudok lenni, időnként halogatok:Ha nem sürget valami azonnal, hajlamos vagyok az utolsó pillanatra hagyni,Túl sokat vállalok egyszerre:Szívesen segítek, de néha túl sok mindent elvállalok, ami túlterheltséghez vezethet.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Alex Kuoris
2. Születési helye, ideje:Los Santos Korháza, 1998.09.26
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Gimnázium
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Én őrmesterként képzelném el magam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem volt esélyem, de már éles fegyverrel löttem egy ilyen helyen ki éppitett területen. Egy Válalkozonál.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? A járművet biztonságosan megközelítem, bemutatkozom, és tájékoztatom az ellenőrzés céljáról. A vezetőtől elkérem a szükséges okmányokat, majd azok érvényességét és az adatokat leellenőrzöm. Amennyiben rendellenességet nem tapasztalok, tájékoztatom az ügyfelet, és további jó utat kívánok. Szabályszegés esetén a jogszabályoknak megfelelően intézkedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős állami szervezet, amely megelőzi és felderíti a bűncselekményeket, biztosítja a törvények érvényesülését, valamint védi az állampolgárok életét és vagyonát.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányít és ellenőriz téged, a feljebb való pedig egy magasabb rangú vezető, aki a közvetlen felettesed fölött áll.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A bírság mértékét az adott szabálysértés súlyossága, a helyszíni körülmények, az intézkedés alá vont személy előélete (például priusz megléte), valamint az együttműködési készség és a körülmények figyelembevétele alapján határozza meg a rendőr.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Mindig is az volt a célom, hogy segítsek az embereken és igazságot szolgáltassak, ezért szeretnék a rendőrséghez csatlakozni. Kitartó vagyok és gyorsan tanulok, így biztos vagyok benne, hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Üldözés közben, ha az üldözött járműből tüzet nyitnak, azonnal fedezékbe vonulok, visszalövést csak önvédelem céljából teszek, és értesítem a központot a helyzetről.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az alkotóelemek megtalálása után tájékoztatom a tulajdonost a gyanúról, lefoglalom az anyagot bizonyítékként, majd a helyszínen vagy a rendőrségen folytatom az ügy kivizsgálását a szabályzat szerint.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.