Alex Forman jelentkezés a rendőrséghez

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pesanim_YT

Újonc
2025. 11. 21.
5
0
LS karakter
Alex Forman
LV Karakter
Alex Forman

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: pesanim_yt​
2. Hogyan szólíthatunk? Pesa​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 9171​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1db kitiltást kaptam, és egy admin jail (dc én tudok majd képet küldeni )​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Én egy kedves személyiség vagyok, napi 1-2 órát tudok fordítani a játékre iskola miatt remélem megérthető​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jók: kedves vagyok, türelmes vagyok, rendesen játszok, rosszak: kicsit rosszul kezelem a konfliktusokat, néha önfejű tudok lenni​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Alex Forman​
2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1999.05.29.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: sima diploma fegyveres szolgálatba​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőrként​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Türelmesen, figyelmesen
8. Mi maga a rendőrség? Egy olna állami szervezet aminek a céljai fenntartani a rendet és a biztonságot​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? feljebb való az aki bárki aki a rangban, beosztásban feletted áll. a közvetlen felettes az meg az aki közveteln téged irányít
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? hát hogy mennyi és milyen típusú szabályt szegett meg​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Én Alex Forman vagyok 27 éves vagyok az iskolát már ki jártam, jogosítványom van, úgy gondolom lenne helyem a rendőrségen​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelzek más osztályoknak hogy küldjenek erősítést​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Be viszem a börtönbe​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: -II-))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dandártábornok]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.