- 2025. 11. 21.
- 5
- 0
- LS karakter
- Alex Forman
- LV Karakter
- Alex Forman
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: pesanim_yt2. Hogyan szólíthatunk? Pesa3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 91715. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1db kitiltást kaptam, és egy admin jail (dc én tudok majd képet küldeni )7. Mesélj magadról pár mondatban. Én egy kedves személyiség vagyok, napi 1-2 órát tudok fordítani a játékre iskola miatt remélem megérthető8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jók: kedves vagyok, türelmes vagyok, rendesen játszok, rosszak: kicsit rosszul kezelem a konfliktusokat, néha önfejű tudok lenniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Alex Forman2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1999.05.29.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: sima diploma fegyveres szolgálatba4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőrként6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Türelmesen, figyelmesen8. Mi maga a rendőrség? Egy olna állami szervezet aminek a céljai fenntartani a rendet és a biztonságot9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? feljebb való az aki bárki aki a rangban, beosztásban feletted áll. a közvetlen felettes az meg az aki közveteln téged irányít10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? hát hogy mennyi és milyen típusú szabályt szegett meg11. Meséljen magáról pár mondatban. Én Alex Forman vagyok 27 éves vagyok az iskolát már ki jártam, jogosítványom van, úgy gondolom lenne helyem a rendőrségen1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelzek más osztályoknak hogy küldjenek erősítést2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Be viszem a börtönbe