DAWN CITY HONVÉDSÉG - ÁTJELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Ferenc
Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024.11.16
Hány játszott perccel rendelkezel?
53 250
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
1-4 órát
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Ferencnek hívnak, 16 éves vagyok. Bács Kiskun megyében élek, és tanulok. Jelenleg középiskolában tanulok gépészeti szakon. Szabadidőmbe gépezek, vagy az ismerősökkel elütöm az időt.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Megtetszett a honvédek foglalkozása.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Legelső frakció amibe voltam az az Essouria Organization volt. Ott kb 2 hónapot töltöttem el és mivel inaktív volt az fk ezért kiléptem. Onnan a Cenera Bianca-ba mentem, ott is kb 1 hónapot tölthettem el. A távozás okát már nem tudom. CB-ből a Tieona Krivibe mentem, ahhol szintén 2 hónapot töltöttem el. A távozásom indoka az volt hogy illegál helyett mást is ki szeretnék próbálni.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
13
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem.
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Alessandro Galluzzo
Születési hely, idő: El Quebrados, 1992.05.16
Anyja neve: Barbara Galluzzo
Bejelentett lakcím: Mullholland, 1440
Állampolgársága: Amerika
Személyigazolvány száma: 183919NI
Neme: Férfi
Családi állapota: Elvált
Testmagassága: 187cm
Testsúlya: 81kg
Telefonszáma: +38-76-965-3217
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú iskolai végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos, 2018.04.21
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): -
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: -
Nyelvismeret (ha van): Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Autószerelő
Korábbi munkahelye: Nincs
Munkaviszony fennállásának ideje: -
Távozásának oka: -
Jelenleg betöltött rendfokozata: -
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem.
Részesült már írásbeli megróvásban? Ha igen részletezze!
Nem.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen.
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: -
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
nem.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025.10.31
Aláírás: Alessandro Galluzzo
Aláírás: Alessandro Galluzzo
.png)