Alejandro Paz - Skezy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 02.
14
16
LS karakter
Alejandro Paz
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alejandro Paz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szia/sziasztok, kinyitottam egy embernek a motorháztetőjét, elütött és utana admint hivott, az adminak azt hazudta hogy az utjában voltam és azért ütött el, majd miutan az admin belátta azt hogy félre lett vezetve, Utana megkérdezte tőle a másik fél hogy mi barátok vagyunk. Mert hogy ő is szankcionálva lett miutan ő hivott admint.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/jz4j40G7 https://streamable.com/zhzogr
Megjegyzés:

Ha jól tudom egy frakcióban vannak, ha ez igy van akkor sajat ügyet is intézett és hajlott a kevesebb szankcio fele. Azért kaptam nonrp jailt mert kinyitottam az ajtoját, szerintem nem foglalja magaba a nonrpt. Szóval igen, szerintem nem lett helyesen biralva az ugy. Egy nonrpre megy egy adminfelrevezetesre egy 160perces aj egy ajandek. Nekem egyik baratomat 1 honappal dijjaztak.

• Imádom
Reactions: kupakkalmi
Na csao. Kezdjük akkor ezt is a legelejéről, ahogy minden rám tett pk-t kezelni szoktam. Rád lett kihívva az admin, NonRP miatt. Elkértem a videót majd megnéztem. Tényleg nem volt reális, hogy csakúgy miután odamész kinyitod, te állításod szerint a motorházetetőjét. Nem ez történt. Tehát most igazából megpróbálod félrevezetni a bíráló admint? Ez történt valójában: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lQ1J5O8sEY1cmpJFC?invite=cr-MSxjaHQsMzI4OTg5MDY3&v=17. Azért ez így szép. Erre reportban kifejtetted a véleményed, elég érdekes kifogással. . Hol volt a fenyegetés? Itt igazából nekem hazudtál? Az hogy egy frakcióban vagyunk, s ezzel vádolsz eléggé alaptalan, s nevetséges. Sohasem voltam vele frakcióba. Sosem voltunk barátok, s sohasem ismertem őt. Párszor intéztem olyan ügyet amiben ő volt benne sértett, vagy elkövető ként. Hajlottam a kevesebb szankció felé? Ezt azért én is szeretném látni. Megindokoltam neked a szankció mennyiségének miértségét. Linkelem én. . Vagy esetleg azt gondoltad kevesebb szankció felé hajlásnak amikor közöltem veled reportban hogy a már kiosztott szankcióját nem fogom módosítani? Természetesen nálam erről is akad bizonyíték. ( )Te is megköszönhetted volna szerintem, hisz eléggé szép ucp-d van. De megint én voltam a kedves. [2026-01-03 14:38:25] [Output] : Admin 1 skezy: (( Egyikőtök ucpje sem a legszebb, de nem akarok senkit sem bannoltatni. )). Az ügyhoz eléggé hozzátartozik az hogy egyszer sem tagadtad meg a szankciódat az ügy alatt. [2026-01-03 14:37:53] [Output] : Alejandro Paz: (( skezy reszemről mehetnek a szankciok, nem kivanok hozza szolni továbbiakban. )) [2026-01-03 14:35:44] [Output] : Alejandro Paz: (( en nem akarok jobb balt. )) Sőtt. Még nagyobb szankciót adtál volna magadnak :D [2026-01-03 14:34:11] [Output] : Alejandro Paz: (( na ))
[2026-01-03 14:34:14] [Output] : Alejandro Paz: (( 90 perc nekem )) Igazából én nem kívánok semmi egyebet hozzáfűzni a panaszkönyvhöz. Bíráló adminnak privátban szívesen továbbítok minden egyebet. További szép délutánt, estét, napot!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Szoltesz és Spel8
Szia, miért ne lenne realis? levideozzam hogy ugyan ezt megcsinalom egy piroslampanal, kell fejbe is rugom, de igazából egyszer ütöttem meg. En nem mondtam biztos azt mondtam ha ez igy van akkor... es igy tovabb. Persze hogy nagyobb szankciot 90 perc általában a nonrp. Ezzel sem tudok egyett érteni hogy miért tartozik a nonrpbe egy olyan dolog amit meglehet csinálni. Van rá script akkor már had használjam. Szerintem teljesen egy ic ügy, ha nem tetszik hogy nyitogatom az ajtó zárja be vagy hivjon rendőrt rám.

Szia, miért ne lenne realis? levideozzam hogy ugyan ezt megcsinalom egy piroslampanal, kell fejbe is rugom, de igazából egyszer ütöttem meg. En nem mondtam biztos azt mondtam ha ez igy van akkor... es igy tovabb. Persze hogy nagyobb szankciot 90 perc általában a nonrp. Ezzel sem tudok egyett érteni hogy miért tartozik a nonrpbe egy olyan dolog amit meglehet csinálni. Van rá script akkor már had használjam. Szerintem teljesen egy ic ügy, ha nem tetszik hogy nyitogatom az ajtó zárja be vagy hivjon rendőrt rám.
Írtam hogy már nem szeretnék semmit hozzászólni a panaszkönyvhez, de úgy látszik muszáj lesz. Szívesen megnézném azt hogy ezt te megcsinálod. A piros lámpánál még fejbe is rúgod kétszer :D. Elég sok mindent meg lehet csinálni mégsem szabad. A script arra is van hogy elővedd a fegyvert s megölj valakit, mégsem szabad. Igazából arra is van script hogy ha 4-en fegyvert tartanak rád, te elmenekülj. Mégsem szabad. Plusz dolog, ami szerintem mindent elárul hogy aznap este sikerült még egy jailt és egy fórum kitiltást is összeszedned.

Írtam hogy már nem szeretnék semmit hozzászólni a panaszkönyvhez, de úgy látszik muszáj lesz. Szívesen megnézném azt hogy ezt te megcsinálod. A piros lámpánál még fejbe is rúgod kétszer :D. Elég sok mindent meg lehet csinálni mégsem szabad. A script arra is van hogy elővedd a fegyvert s megölj valakit, mégsem szabad. Igazából arra is van script hogy ha 4-en fegyvert tartanak rád, te elmenekülj. Mégsem szabad. Plusz dolog, ami szerintem mindent elárul hogy aznap este sikerült még egy jailt és egy fórum kitiltást is összeszedned.
Szia igen kaptam egy jailt mert nem automata az auto es neki tolattam a haveromnak. :D

• Haha
Reactions: Spel8
Csá megint!

Nonszensz amit a videóban is láttam, meg eleve ez a hozzáállás is Alejandro részéről... Nem tudom melyik világban tartod te ezt reálisnak, hogy te csak úgy odafutsz, kinyitogatsz mindent, jól felpofozod, azt elmész... Az UCPdre való tekintettel szerintem örülj annak, hogy megúsztad ennyivel.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.