Elfogadva Alee Vorkov-Peti

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ZsoltApa

Újonc
2025. 05. 01.
42
12
LS karakter
Irina Vorkov
dawn.png

Neved:
< Alee Vorkov >

Kitiltás időpontja:
<
2025-03-30>

Kitiltás időtartama:
<
4 hónap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Petii >

A kitiltás indoka:
<
Bugg ki használása, ucp előélet >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Első sorban sziasztok! Nyár végén telik le a bannom 07:30.-án és így esélytelen, hogy fent tudjak lenni a szerveren a nyári szünet alatt ilyenkor ugye nincs suli ezáltal több szabad ideje van az embereknek mint ahogy nekem is. Szeretnék el nézést kérni, hogy a drog animációt le stoppoltam rablás közben, több ilyen és ehez hasonló dolog nem fog előfordúlni. A második ok amiért szeretném az UB-t kérni az az, hogy aktív frakció tag voltam úgymond a karakterem ,, pálya futása,, így nem lesz az igazi és ez hátrányt jelent ezen az egy szerveren játszok rendszeresen ami meg látszik mert az LS szerveren van 20ezer+ percem amibúl összesen 3 jailem van úgy gondolom be tartom a szabályokat és oda figyelek sok mindenre így illegálos személyként is, és rengeteg új barátot ismertem meg ezen a szerveren. Nem szeretnék új szervert se kezdeni és újból kezdeni a karakterem ,,pályafutását,,. Még egyszer el nézést és köszönöm ha el olvassátok illetve ha meg tudnánk beszélni a dolgokat. >

• Kedvelés
Reactions: matxlevai
Szia, 500 perc 1-es típusú jail fejében tudok feloldani a kitiltásod, valamint utolsó eséllyel. Amennyiben gond van veled a szerveren megy vissza a kitiltás.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.