Panasztevő InGame neve:
► Alee Vorkov ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Mik ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok! A PK-val nem az a szándékom, hogy keresztbe tegyek az adott adminnak hanem, hogy tisztázzuk a helyzetet mert erre nem került sor a játékban. Miknek azért írtam reportot mert arany bankot toltunk a frakcióval és elkezdtük a fenyegetést és szó szerint abba a pillatban ránk löttek a rendőrők. Nem szólalt meg a riasztó se semmi. Tudtommal ilyet nem csinálhatnak sőt a PSZ kocsit is meg kell várniuk hogy le pakoljuk és ha van riasztás akkor ki érkezni a helyszínre. Az elsó linken a videót csatoltam ahol tisztán látszik, hogy épp hogy csak el kezdtük a zsarolást már 15-en meg haltunk. A második linken Mik-el való beszélgetéseket csatoltam report ablakon belül. Ő azt mondta, hogy a videón semmit nem lehet meg állítani hang nélkül. Erre az volt a válaszom hogy hang van csak imguron belül valamiért nem hallani semmit, de ha jön voic dc-n akkor meg tudom neki mutatni, hogy nem volt riasztó, de azt írta hogy nem ér rá a voicra. Kicsit le kezelően is irogatott, de ez most más téma. Illetve ha be riaszt a riasztó akkor ugye le gugolnak az npc-ek és el tűnik a fejük fölött a zsaroló csík( nem tudom mi a pontos neve), de mint a videón látszik nem gugoltak le és nem volt riasztó sem. Mik azt is írta, hogy a rendvédelmisek nem látszodnak a videón, erre a válaszom az volt. hogy kill logba meg tudja nézni vagy mi el tudjuk küldeni, de erre se került sor. Igazából nem értem az egész el járást ha ezt lehet is így hívni amit most le művelt az 1-es admin. Köszönöm ha el olvassátok. Várom a bíráló admin válaszát!◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄[/CENTER]