A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Alah Megdin
- Születési neve: Alah Megdin
- Születési helye, év, hónap, nap: 1998. 07. 19.
- Anyja neve: Alah fiona
- Személyi igazolvány száma: 164972YR
- Vezetői engedély száma: 648301EQ
- Elérhetőségei +38-76-005-7720
- Családi állapota: egyedülálló
- Lakóhelye: Los santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Horgász,Depós,
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Érdekel a munka mivel aktív vagyok és szeretem az autókat, szeretnék végre egy értelmes munkát.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Aktív vagyok, sok autót fogok el vonatni.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Legyenek kedvesek az emberek, aktívak.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: A nevem Boxlok, és 14 éves vagyok. Középiskolába járok, ahol próbálom a legtöbbet kihozni magamból. Mostanában sok szabadidőm van, amit igyekszem hasznosan eltölteni. Szeretek gondolkodni, tervezni, és új dolgokat kipróbálni. Néha jólesik csak pihenni és kikapcsolódni. Nyitott vagyok az emberekre, de az egyedüllét sem zavar, ha épp arra van szükségem. Fontosnak tartom, hogy legyen célom, és tudjam, merre tartok. A jövőben szeretnék valami olyasmit csinálni, ami igazán érdekel és motivál.
De szeretnék most minnél többet MTA-zni
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van 1696 3 hete
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? mint mondtam érdekel ez a munkakör
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Semelyik
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 600-1000 kb ahogy van az iskolam
- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Igen, __szilard.2
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
- Családi és utóneve: Alah Megdin
- Születési neve: Alah Megdin
- Születési helye, év, hónap, nap: 1998. 07. 19.
- Anyja neve: Alah fiona
- Személyi igazolvány száma: 164972YR
- Vezetői engedély száma: 648301EQ
- Elérhetőségei +38-76-005-7720
- Családi állapota: egyedülálló
- Lakóhelye: Los santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Horgász,Depós,
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Érdekel a munka mivel aktív vagyok és szeretem az autókat, szeretnék végre egy értelmes munkát.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Aktív vagyok, sok autót fogok el vonatni.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Legyenek kedvesek az emberek, aktívak.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: A nevem Boxlok, és 14 éves vagyok. Középiskolába járok, ahol próbálom a legtöbbet kihozni magamból. Mostanában sok szabadidőm van, amit igyekszem hasznosan eltölteni. Szeretek gondolkodni, tervezni, és új dolgokat kipróbálni. Néha jólesik csak pihenni és kikapcsolódni. Nyitott vagyok az emberekre, de az egyedüllét sem zavar, ha épp arra van szükségem. Fontosnak tartom, hogy legyen célom, és tudjam, merre tartok. A jövőben szeretnék valami olyasmit csinálni, ami igazán érdekel és motivál.
De szeretnék most minnél többet MTA-zni
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van 1696 3 hete
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? mint mondtam érdekel ez a munkakör
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Semelyik
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 600-1000 kb ahogy van az iskolam
- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Igen, __szilard.2
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
Utoljára szerkesztve:
.png)