Akio Akihiko - Jelentkezési lap

• Thread starter Thread starter Notino
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 66
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Notino

Újonc
2025. 03. 31.
7
3
LS karakter
Chucho Benicio
LV Karakter
-

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Notino111​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisztián​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játtszott perceid száma? 3360​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztiánnak hívnak,20 éves vagyok. Jelenleg az Unix Autó-nál dolgozom kiszállítóként, szabadidőmet általában a szerveren vagy barátnőmmel töltöm,ritkán de hétvégente eljárok bulizni ismerőseimmel de inkább a hidegre való tekintettel itthon töltöm délutánjaimat./INDENT]
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 3 pozitiv: -Barátságos
- Segitőkész
- Tisztelettudó
3 negatív: - Hirtelen haragú
- Gyakran használok trágár szavakat,kifejezéseket
-Kicsit makacs tudok lenni.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Akio Akihiko​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1995.06.21​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Legalább egy alosztály tagjaként,Törzsőrmester,Főtörzsőrmester rang fokozatban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítást követően, kiszállnék, majd a félreállított autóhoz sétánék. Napszaknak megfelelően köszönnék majd bemutatkoznék. Közlöm az igazoltatás indokát, elkérem a személyes okmányokat. Rádión lekérem a személy adatait egy adott rádió fónia használatával, és ha minden renben van akkor a csomagtartót átnézem. Ha bármi hibát vétett a közlekedésben akkor csekk formájában büntetést szabok ki.​
8. Mi maga a rendőrség? Országos Rendőr Főkapitányság. Ügyel az ország közbiztonságára, illetve betartatja a szabályokat.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebbvaló felettes magasabb pozícióban helyezkedik el a közvetlen felettesemnél, én a közvetlen felettesemnek felelek, ő pedig a feljebbvalónak.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függően,hogy visszaeső e az illető, például ittasan vezetett újbóli alkalommal, vagy sorozatosan hajt túl gyorsan, ezen dolgok függvényében szabom ki a birságot.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Akio Akihiko-nak hivnak, Los Santosban születtem, 1995.06.21-én. Könnyed gyerekkorom volt, édesapám a szolgálat teljesítés miatt néhol többet néhol kevesebbet tudott otthon lenni velem, de mindig mindent megkaptam tőle és édesanyámtól. Már fiatal koromban is érdekelt a rendőrség és minden olyan munka,hivatás amely adrenalinnal és felelősségel jár, ezért is indultam ezen a pályán már serdülő koromban. Elvégeztem a Gimnáziumot ahol emelt szintű angol nyelvvizsgát és egy Négyes átlagú Érettségire tettem szert. Ezután folytattam pályafutásom és elvégeztem az egyetemet szintén Négyes átlaggal. Nagy örömmel fogadtam a hírt amikor megláttam Skate Parkban a plakátot,hogy a rendőrség indít Akadémiát, igy kerültem ide,hogy megirjam ezt a lapot.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Mivel tüzet nyitottak igy azonnal életbelép a tűzparancs az elkövetőkre, kissé lemaradva jelentem rádión,hogy a szervek, kollégák tartsanak tisztes távolságot az esetleges vérontás elkerülése végett. A cél,hogy hatástalanítsuk az elkövetőket,nem az,hogy megöljük őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ilyen dolgok csak úgy véletlenül nem kerülnek be egy jármű csomagtatójába, lekérdezem az előéletét a tulajdonosnak,ha minden rendben van és tud esetleg még egy friss adásvételit is mutatni, elkobzom a tárgyakat és leadom a megfelelő helyen.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.