- 2025. 06. 22.
- 15
- 7
- LS karakter
- Teo Krasniqi
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban. Gergő vagyok, 16 éves, a mostani nyári melóm mellett szoktam néha játszani, és szeretem az akciót, 6 éve RP-zek kisebb kihagyásokkal. Illegál frakcióba is voltam/vagyok.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Többször voltam már tag más szerveren, rugalmas, és kiváló vezetési, lövési skillel is rendelkezem, beszédkészségem se mindennapi.4. Mióta játszol a szerveren? 3 hete.4.1 Játszott perceid száma: 2.3004.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 1,5-2 órát, de azt mind a frakcióba tölteném.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretem az izgalmat, a csapatmunkát, és az interakciókat az emberekkel.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam, csak más szerveren.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Mivel nőt szeretnék majd RP-zni, ezért egy laza, de egyben mogorva és barátságosat.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK (Terrorelhárítási Központ) egy olyan magyar kommandós csapat, akik a terrorcselekményeket akadályozzák meg, túszokat mentenek, veszélyes bűnözőket fognak el, és fontos embereket védenek. Ők a "nagyfiúk" a rendőrségnél, speciális eszközeik és jogköreik vannak, és ha gáz van, ők mennek elsőként
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ajsyat Godina2. Születés helye: Albánia3. Születés ideje: 1990.07.034. Nem: Nő5. Családi állapota: Elvált.7. Foglalkozása: Futár.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Daily street 2.11. Telefonszáma: +38-76-858-3517Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Tirana Általános Iskola (Shkolla 9-vjeçare Tirana)
2005 – 2013
Általános iskolai végzettség – Albánia, Tirana
-Los Santos High School
2013 – 2017
Érettségi bizonyítvány – Los Santos
-Los Santos Rendészeti Szakközépiskola (Los Santos Police Academy)
2017 – 2019
Rendészeti szakképesítés
-Los Santos Különleges Műveleti Képzőközpont
2019 – 2020
Különleges műveleti alapkiképzés
-Taktikai Elit Képzés – TEK (Los Santos és magyarországi közös program)
2020 – 2021
Speciális TEK-kompatibilis taktikai és terrorelhárítási képzés
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Nem.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Spanyol, illetve Dán.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.07.03.
Aláírás
Aláírás