Aiden Walker jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Adammm
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 117
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Adammm

Újonc
2025. 05. 10.
26
7
LS karakter
Lorenzo Caruso
LV Karakter
Adam Bayferd
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: reloadeddd​
2. Hogyan szólíthatunk? Ádám.​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 23776​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádám-nak hívnak, 15 éves vagyok, szeretek barátokkal játszani. Jelenleg középiskolába járok, elektronikát tanulok, most fejeztem be a 9.-et. Iskola melett egyesületben kosárlabdázom profi szinten, heti 3 edzésem van, ezért lehet hogy hétköznapokban kicsit kevesebbet leszek, de ez már csak 1 hétig van. Egyébként magamat egy jó fej srácnak tartom nem vagyok annyira dühöngő típus.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Nyugodt vagyok, türelmes vagyok, jó a beszédkészségem. Rossz tulajdonságok közé az első az lenne hogy van mikor sokat beszélek illetve ennek ellentetje mikor szinte semmit, van mikor káromkodok, de ez nagyrészt azért van mert feldühítettek, ami nem gyakori.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Aiden Walker.​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2004.04.03​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minél magasabb pozícióban, minél jobban kiképezve magamat, minél több tudással.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felkapcsolom a fényhídat, felszólítom hogy húzódjon félre és állítsa le a gépjármű motorját, lerádiózom hogy félreállítottam, ahol elmondom az autó rendszámát, az autó típusát és hogy hány személy tartózkodik benne, ez után kiszállok bemutatkozom ebbe beletartozik hogy elmondom a jelvényszámom, hogy milyen pozíciót töltök be a rendőrségnél, és a nevemet, ezek után elmondom hogy miért állítottam meg őt/őket. Ezek után elkérném az iratait, illetve a nevét, lerádióznám hogy kérjék le nekem, vagy visszasétálnék az autómhoz és lekérném a személyt/személyeket illetve az autót. Ha minden megfelel akkor visszaadnám az iratokat és elengedem őket, hogyha valami eltérés van, vagy talán körözött, akkor erősítést hívok és beszállítjuk az autóban tartózkodó személyt vagy személyeket.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan legális szervezet ami a civilek és a közbiztonság érdekében jött létre.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes nekem adja ki a parancsot, a feljebb való felettes a közvetlen felettesemnek.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha olyan priuszt látok, ami miatt most is megállítottam, például gondatlan vezetés, vagy neon miatt, akkor nagyobb mennyiségű pénzösszeget írok a a csekkre, de ha teljesen különböző, akkor maradok az eredeti összegnél.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Aiden Walker vagyok, 21 éves, nemrég végeztem a Los Santosi közszolgálati egyetemen. Az idáig vezető úton kimagasló eredményekkel rendelkezem, többször nyertem célbalövő versenyen, jó a helyzetfelismerésem, képes vagyok gyors döntéshozatalra. Emelett 12-16 évig Profi szinten sportóltam, és szintén 18 éves koromtól napjainkig.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Valószínűleg lemaradnék, mert kisebb tárgyat nehezebben találnak el, ez után ha megvan a megfelelő engedélyem rá tűzparancsot adnék ki az adott rendszámra, illetve ha ismerjük a tulajdonosát, rá is.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ilyenkor, sajnos be kell vigyük, hiába nem tudja hogy hogyan kerűlt oda, vásárlás előtt át kelett volna néznie az autót, ha úgyvan és tud nevet, telefonszámot vagy bármilyen bizonyítékot adni azzal szemben akitől vette, és ez 1 napon belűl van, valószínűleg adok rá enyhítést, és szólok a Nemzeti Nyomozói Irodás kollégáknak róla.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz egy privát üzenetet fórumon, olvasd el figyelmesen. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r.Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.