- 2024. 07. 31.
- 6
- 2
- LS karakter
- Afoy Bridholey
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 20 éves vagyok.2. Mesélj magadról pár mondatban. Körülbelül 7-8 éve találkoztam először az RP-vel, még SAMP-on, azóta rendszeresen, bár kisebb - nagyobb kihagyásokkal rpzek. Valahogy mindig is közelibbnek éreztem a rendvédelmi frakciókat, igy játszott időmet ilyen frakciókban töltöttem.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mint említettem sok időt töltöttem már rendvédelmi frakciókban, igy értem ennek a működését és rendszerét.4. Mióta játszol a szerveren? Nehéz megmondani, még korábban a V3-as mod idején találkoztam a szerverre, és mondhatni azóta.4.1 Játszott perceid száma: 64xx4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Szabadidőtől függően, 2-3 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Most egy hosszabb kihagyás után "térek" vissza a szerverre, és szeretnék egy szervezet tagja lenni, és érezem, hogy ehhez most a TEK lenne a legmegfelelőbb.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Igen, voltam, leginkább a rendőrség, és az NNI tagja voltam hosszasabb ideig. Nevet sajnos már nem tudok említeni, mert nem emlékszem, hiszen regébben volt, távozás okai általában frakcióváltás, vagy éppen leaderek váltása volt.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Magabiztos és tekintélyt parancsoló karaktert.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: Nem volt.
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata, mint nevében is szerepel a terrorelhárítás. Nagyobb, hivatalos rendezvények biztosítása, terrorcselekmények megelőzése, a miniszterelnök védelme.Általános adatok
1. Teljes neve: Afoy Bridholey2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1995/05/024. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Házas.7. Foglalkozása: Munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Angel Pine, 651.11. Telefonszáma: +38-76-970-6294Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- közrendvédelmi rendőrtiszt
- büntetés-végrehajtási tiszt
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ x ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Más városba való költözés.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025/06/04
afoy
afoy