Admintgf

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Santana

Újonc
2025. 09. 09.
1
0
LS karakter
Lorenzo Santana
LV Karakter
Lorenzo Santana
Ic név: Lorenzo Santana
Életkor: 15
Elérhetőség: DC

Szia Gergő vagyok 15 éves sportolo vagyok rugbyzek dolgozok 9-es vagyok okosan gondolkodo türelmes vagyok sokat tudok játszani kivéve szerdán és péneteken mert edzésem van de azonkivül sokat tudok gép előtt lenni sajnos többet nem tudok irni magamrol joba vagyok a szüleimel és jo kisgyerek vagyok

Már volt szerencsém főadmini pozícióban is dolgozni egy másik MTA szerveren, így nemcsak a játékos, hanem az admin oldalat is megismertem. Az „érme két felét” láttam:Az „érme két fele” azt jelenti, hogy egy dolognak két oldala van, és te mindkettőt megtapasztaltad és ugy tudok döntést hozzni játékosként tudom, milyen érzés, ha igazságtalan bánásmódban részesül valaki, adminként pedig tudom, mennyire fontos a pártatlanság, következetesség és a szabályok betartatása. Ezért úgy gondolom, hogy objektiven .

Miért jelentkezem?
Szeretem a közösséget és szívesen segítenék a fejlődésében. Úgy érzem, a türelmem és tapasztalatom alkalmas arra, hogy a játékosokat segítsem, a szabályszegőket kezeljem, és közben jó példát mutassak. Nem a rangért, hanem a közösségért szeretnék admin lenni.

Szabályismeret (RP):
Jól ismerem az RP alapelveket:

Powergaming:Olyat játszani, ami a valóságban lehetetlen, vagy másra erőltetni a cselekvést.

Metagaming OOC :információt IC-ben felhasználni.

Deathmatching :Indokolatlanul támadni vagy ölni más játékost RP nélkül.

Random killing: Ok nélkül, RP nélkül ölni.

NonRP: Valószerűtlen viselkedés, ami nem illik az RP környezetbe

Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
Nincs minta, fórum használat hiánya. Kevés tartalom.

• Kedvelés
Reactions: morty.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.