Adminsegéd jelentkezés

• Thread starter Thread starter csib0r
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 114
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csib0r

Újonc
2025. 05. 24.
19
17
LS karakter
Salvador Salamanca
LV Karakter
Torony Ferenc
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>19
Account ID-d?
>8121
Hány játszott perccel rendelkezel?
>2466
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Szia! 19 éves vagyok, és már egy ideje aktívan játszom különböző RP szervereken, mostanában főként GazdagRP-n. Mindig is érdekelt a staff munka, és szívesen segítek más játékosoknak, főleg ha újak vagy elakadnak valamiben. Türelmesnek tartom magam, próbálok normálisan kommunikálni mindenkivel még akkor is ha nehezebb helyzet van. Fontos számomra, hogy a szerveren jó hangulat legyen, és rendben menjenek a dolgok. Szeretnék hozzájárulni a közösséghez adminsegédként, és nyitott vagyok a tanulásra is, ha szükség van rám.
Mi egy adminsegéd feladata?
>adminsegéd legfontosabb feladata hogy segítse a játékosokat, főleg az újakat, hogy eligazodjanak a szerveren és megértsék a szabályokat. Emellett figyelni kell arra is, hogy ne legyenek szabálysértések, és ha valami gyanús történik azt jelezni kell a magasabb rangú staff tagoknak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd normális, türelmes, és tényleg segíteni akar, nem csak a rangot hajtja. Tud kommunikálni, figyel a játékosokra, és ha kell szól a staffnak. Nem csinál felesleges balhét, de nem is néz el semmit, ami szabálytalan.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert szeretek segíteni másoknak, jól érzem magam a szerveren, és szívesen lennék aktív része a közösségnek. Jó érzés lenne hozzájárulni ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Mert megbízható vagyok, mindig ott vagyok amikor kell és tényleg érdekel, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Nem csak a rang miatt szeretnék segíteni, hanem mert fontosnak tartom, hogy rend legyen a szerveren, és a csapatnak is hasznos tagja legyek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 hétvégén lehet több is
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Horgászat, városháza,halleadó, Városházán tudják kiváltani az irataikat munkát felvenni stb. Horgászatot azért mutatnám meg, hogy eltudja kezdeni a szervert éstudjon könnyen pénzhez jutni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>pozitiv: Türelmes vagyok, és jól bírom a beszélgetést mindenféle emberrel, megbízható vagyok, ha valami fontos, tuti ott vagyok, gyorsan kapom fel a fonalat ha új dolgok jönnek. Negativ: Néha kicsit túl sokat agyalok, pedig nem kéne előfordul hogy túl komolyan veszem a dolgokat, ha belelendülök néha nem bírok leállni a dumával.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.