Adminsegéd jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Klevi26

Újonc
2025. 03. 18.
2
0
LV Karakter
Joshua Diaz
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kiss levente lászló 26 éves
Account ID-d?
>7009
Hány játszott perccel rendelkezel?
>795 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>​
Kiss Levente László vagyok 26 éves jelenleg szüleimmel és tesómmal lakok Garán Bács Kiskun megyébe most végeztem el személy és vagyonőr tanfolyamat közepes vizsgával ebbe is szeretnék dolgozni
hobbim:kint lenni a szabadba focizni futni sétálni gépezni szeretek főzni szeretek gépezni
Mi egy adminsegéd feladata?
> Segítse a playereket, válaszoljon nekik, ha esetleg neki szólnak, hogy DM történt, akkor azt továbbítja egy nagyobb adminnak. Ha látott egy szituációt, hogy pl: OOC szidás történt, akkor Ő is közbe léphet, mivel van elég jogköre, hogy jailezzen.Tanulja, hogy miért kb mennyi jail jár, online legyen, a főadminok, vezéradminok érzékeljék, hogy aktívkodik, figyelmes.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>kedves törelmes segit ahol csak tud
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Természetesen az, hogy segítse a playereket, válaszoljon nekik, ha esetleg neki szólnak, hogy DM történt, akkor azt továbbítja egy nagyobb adminnak. Ha látott egy szituációt, hogy pl: OOC szidás történt, akkor Ő is közbe léphet, mivel van elég jogköre, hogy jailezzen.Tanulja, hogy miért kb mennyi jail jár, online legyen, a főadminok, vezéradminok érzékeljék, hogy aktívkodik, figyel
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>​
Jó a probléma megoldó képességem.
Birom a stresszt
Türelmes vagyok

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 5-6 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>bemutatnám neki elsőnek városházat hogy itt tud iratokat kiváltani utána autokert hogy itt tud autót venni utana az urma trans itt tud dolgozni vagy horgászat vagy dektektorozást
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>​
-Türelmes
-Probléma megoldó
-Kedves
-Alapos
-Nem szertem ha valaki felidegesít.
-Nem szeretek összezavarodni.
-Néha komoly helyzetekben elnevetem magam
-Néha önfejű vagyok

Szia, kérlek legközelebb figyelj oda hova nyitod a témád, most áthelyezem a megfelelő helyre.

Szia, a lapod átolvasásra került és arra a döntésre jutottunk hogy elutasítjuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.