Adminisztrátornak való jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

retf609

Újonc
2025. 08. 16.
7
5
LS karakter
Faaid El Guler

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

• Neved / Életkorod / Account ID-d:
    Flóriánnak, 18 éves vagyok jelenleg, AccountID: 317
  • UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.):
    kép
  • Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
    Napi szinten körülbelül 2-3 órát az amit biztosra mondok, hogy tudnék teljesíteni a szabadidőm függvényében, de akár lehet 4 óra is.
  • Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
    Rendelkezem megfelelő tudással a játék terén, úgy gondolom a szerzett tapasztalataimat hasznosíthatnám az adminisztrátori csapatban is. Képes vagyok csapatban dolgozni, továbbá segíteném a játékos réteget.
  • Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
    2024. nyarán regisztráltam a szerverre, roleplayezni nagyjából 6 éve kezdtem el.
  • Voltál-e adminisztrátor? Ha igen, hol, és milyen néven ismertek?
    Igen, admin már több szerveren is voltam. Eléggé régen tevékenykedtem adminisztrátorként, körülbelül 3-4 éve kisebbnek mondható szervereken. Nevem az nem volt állandó, más-más neveim voltak.
  • Saját magad bemutatása (8-10 összefüggő mondatban):
    Flóriánnak hívnak, jelenleg 18 éves vagyok. Ausztria határához közel élek. Nem sokára fejezem be a középsulit. Szeretek a természetben lenni, sportolni és kipróbálni azokat. Más játékokhoz képest rengeteget játszok/játszottam az MTA-val, több szervert is kipróbáltam már. Higgadt személyiségnek mondanám magamat, aki nézi mások érdekeit és igyekszem megérteni azokat. Úgy gondolom megfelelő választás lennék az adminisztrátori pozíció betöltésére, hisz megvannak hozzá az adottságaim.
  • Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
    Játékosoknak való segítségnyújtás, szerver szabályzatának a betartatása, szerveren játszók felügyelése.
  • Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet:
    Én személy szerint a plázát tartom fontos helynek, itt a játékos mindent megtalálhat amire csak szüksége van. Bank, elektronikaibolt, barkácsüzlet, kisebb élelmiszerbolt és nem messze ettől található a kórház is, ha netán valaki ellátásra szorulna.

• Imádom
Reactions: molnar.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.