ADMINISZTRÁTORI JELENTKEZÉS - Norbi

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

• Neved / Életkorod / Account ID-d:
Norbi / 20 éves / ID: 4536
• UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.):
Három jailem van, amiből egy volt jogos. Csabbaúr kiszedett, azt még bizonyitani is tudom. Viszont Dominik jail-e, ami jogos volt.
• Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Elég sokat jelen lennék, segítenék a játékosoknak problémáikban. Természetesen az adminisztrátori feladatomat előnyben részesiteném.
• Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Türelmes, segítőkész és mondhatni tapasztalt vagyok, Egész jó kommunikációs készségeim vannak, és mindig a legjobb döntéseket hozom meg.
• Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Több mint 1 éve vagyok aktív játékos a szerveren. És körülbelül , 6 éve rpzek.
• Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismertve?
Igen voltam. Fine MTA szerverén voltam Freeze néven.
HL SA szerverén Norbi néven.
External Gaming V3 szerverén Norbi néven.
• Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Norbi a nevem, 20 éves vagyok. Jelenleg itthon vagyok, Szlovákiában. Németországban dolgoztam. Villanyszerelőnek tanultam,de a hegesztés is nagyon érdekel. Nyugodt, megbízható vagyok. Szeretek közösségben lenni, és mindig igyekszem segíteni másoknak. Több év RP tapasztalatom van. Gyorsan tanulok, és könnyen alkalmazkodom új helyzetekhez. Nyitott vagyok a visszajelzésekre és a konstruktív kritikára. Célom, hogy hosszú távon a csapat stabil és megbecsült tagja legyek. Hamar beilleszkedek, kevés rám a negativ vélemény.
• Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerver rendjének megőrzése, a szabályokat betartani és a közösség támogatása. Kiszűrni a non rp-s playereket. Remek közösséget kialakitani. Csapatmunkában dolgozni. Fontos, hogy segítőkészen és korrekten végezze a munkáját.
• Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
A városháza egy elég központi hely a szerveren. A játékosok itt tudják kiváltani az engedélyeket , munkát felvenni. Egy új játékosnak mondhatni itt kezdődik el a szerver , mivel fontos hogy legyen nála olyan irat , amivel igazolja magát. Egyértelműen a városházán is feltudja venni a megfelelő tetszőleges munkát.

Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésem!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Beni
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.