Admin panasz (LUCI)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roland123

Újonc
2025. 07. 20.
11
2
LS karakter
Roland Goodrich
LV Karakter
Roland Goodrich
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Roland Goorich

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
LUCI

Panasz oka, leírása, kifejtése:
indoktalan jail ( szerelönél volt egy verekedés haveromat verték 7 en kb löttem nemtudom féltárat a levegöbe vagy nemfix hogy anyit nemszálotam majd miután nemcsinaltak semit lelotem 7 bol 3db ot meg 1 et aki elovet egy fegyvert és erre kaptam sulyos dmet 180 perce én nemgondolom ha van egy ak a csomiba akkor végigkellene néznem és az admin válasza azvolt hogy ilyenkor hivjam a rendöröket

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
nincs video mindenki aki otvolt bevalotta hogy eztörtént ..nembirja el a gépem a videófelveo programokat mivel nincs videokártyám (erre se volt semilyen tekintettel az admin

Megjegyzés:

multkor is ezvolt az az énhibámvolt és megértem luci mondta hogy kell figyelmezteto loves elotte megtettem ezsevolt.

Szia!

Nem gondoltam volna, hogy erre PK-t kapok, de akkor vesézzük ki a sztorit.

Kezdődik a sztori ott, hogy szerelőnél vagyunk, ahol a barátodat verik, majd te előkapod az AK-dat a kocsiból, és előveszed - elméletileg te leadsz 10-20 figyelmeztető lövést, log-killog szerint eltelt 2mp a fegyver elővételed és az első megölt ember között. Eleve szakinál nem fogsz lövöldözni, mint a múltkor is elmondtam.

Múltkor ugyan ilyen üggyel voltam veled adminügyben, akkor is elmagyaráztam, hogy nem lősz le embert, mert verik a barátodat. Erre ugyan ezt megcsináljátok most.
Killog és egy srác logja meg van, bíráló adminnak küldöm.

Cső! Én bírálom a pk-t. Küldjetek el mindent, ami ehhez az ügyhöz tartozik. Köszi!

• Kedvelés
Reactions: rey
A killog meg a log van csak. Bent voltunk dcn vagy 8-an kertem videot vagy barmit senkinek nem volt semmi. Killog-log alapjan dontottem a szankciorol. Verekedes vegett nem fog leloni 4-5 embert, es egyet meg verzesig.

én ugygondolom ha 7 en rámenek valkire akkor nem rendort fogok hivni volt csomiba ak kivettem lotem párat az égbe senkinemfutott el csak 1 2 ember a tobi aki meg utotte tovab azokat meg lelöttem valamilyen szinten megértem a szankciót de nem a maxosat lehetél volna a körülményekre meg ilyenkre tekintettel igazából enyit szereték hozzáfüzni

Cső újra!

Nem is értem, hogy hogy képzeled te azt, hogy egy verekedés hatására te tömegmészárlásba kezdesz... Azt állítod, hogy figyelmeztető lövéseket eresztettél az égbe... Na most az a helyzet, hogy te amint elővetted a fegyvert, rá két másodpercre már az első áldozatod halott is volt... Szerintem örülj annak, hogy csak ennyit kaptál.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.