Admin jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norbikaa187

Újonc
2025. 05. 14.
22
7
LV Karakter
Andrej Salvatore
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

1. Nevem, korom, és az account id-m: ->

-> Norbi, 17, 2299

2. UCP képeim, előélet: ->

3. Mennyi időt töltenék a szerveren és milyen rendszerességgel:

-> A szerveren mindennap végezném a dolgom adminként, napi 2-3 órát, van amikor kevesebbet és van amikor többet! Attól függ hogy érek rá.

4. Miért állnám meg a helyem adminként:

-> Szeretek adminként tevékenykedni a szerveren, főleg amikor pörgös dolgom van, mindent tökéletesen csinálnék, ha eleinte nem is tökéletesen de jól biztosan.

5. Eddigi időtöltésem a szerveren, mióta RP-zek:

-> A regisztrálásom a szerverre még tavaly volt, de aztán sajnos bezárt a szerver így megfeledkeztem róla, nem is olyan rég találtam hogy ismét kinyitotta kapuit, 5 hónapja kb. Azóta napi rendszerességgel játszok a szerveren! De olyan 3-4 éve RP-zek rendszeresen, kisebb kihagyásokkal.

6. Tölöttem-e már időt egy szerveren adminként, milyen szerveren: ->

-> Igen, volt már lehetőségem pár szerveren, slyde, south, swan, whyos

7. Magamról egy pár mondatban:

-> Norbinak hívnak és 17 éves múltam. Középiskolában a 4.-évemet húzom le gépésztechnikus szakon, de a későbbiekben tervezek egy másik szakot is pluszba letenni. Elég régóta játszok az MTA-val és amióta megvolt az első szereplésem adminként azóta nagyon szeretem segíteni a játékosokat, egy kiválló admincsapathoz tartozni. Amikor a szabadidőm engedi részt veszek a szerveren. Egyszer már jelentkeztem adminként és el is lett fogadva itt de valamilyen okból tárgytalan lett a dolog, lehetséges hogy azért mert nem volt elég játszott percem. De mivel azóta már egy szép számot összegyűjtöttem gondoltam megpróbálom mégegyszer, most hátha! :) Van pár rossz tulajdonságom sajnos de nem vesznek el a jók se köztük. A rosszak közé sorolható hogy elég hamar felkapom a vizet ha valaki olyan stílusban szól hozzám vagy esetleg olyat csinál, néha amikor megunom a dolgokat akkor egy pár napig a közelébe se megyek de ha visszajön a kedvem akkor megállás nélkül azt csinálom ( nem a feladatokra értem, amiket meg kell csinálni). A jókhoz pedig azt sorolnám hogy elég magabiztos vagyok, ha valamit célt kitűzök akkor mindent beladok! PRóbálok minden tökéletesen csinálni, ha eleinte nem is tökéletes de legalább jó. Ennyit tudok igazából mondani magamról! :D

8. Mi az admin feladata szerintem:

-> Az admin feladatai a játékosoknak való segítségnyújtás, a szerveren történő szabálysértések figyelése, két fél közti feszültség csillapítása. A lefontosabb (szerintem) a példa mutatás. A frissen csatlakozott kezdő játékosoknak való segítségnyújtás és fontosabb dolgok szembesítése.

9. Egy hasznos és fontos hely a szerveren:

-> Pláza: A pláza igen fontos szerepet játszik Los Santosban! Itt szinte mindent megtudnak venni a frissen csatlakozott játékosok, de akinek esetleg bármire is szüksége akad az sem távozik üres kézzel. A horgászok itt is megtudják venni a felszerelésüket, ugyanez a detektorozással és a bányászással. A plázában bankkal is szembe találkozol ahol a pénzügyeidet rendezni tudod, ezek mellett ruhabolt és egy kaszinó is található! Illetve amikor egy event játszódik a szerveren legtöbbször ide kell jönni, mint most például a medálok.
-> Autóker: Itt tudod megvenni a kezdő járművedet amivel elindíthatod az egész karriered!

Megjegyzés: Köszönöm a bírálásra szánt időt!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: frici
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.