- 2025. 05. 14.
- 22
- 7
- LV Karakter
- Andrej Salvatore
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
1. Nevem, korom, és az account id-m: ->
-> Norbi, 17, 22992. UCP képeim, előélet: ->
3. Mennyi időt töltenék a szerveren és milyen rendszerességgel:
-> A szerveren mindennap végezném a dolgom adminként, napi 2-3 órát, van amikor kevesebbet és van amikor többet! Attól függ hogy érek rá.4. Miért állnám meg a helyem adminként:
-> Szeretek adminként tevékenykedni a szerveren, főleg amikor pörgös dolgom van, mindent tökéletesen csinálnék, ha eleinte nem is tökéletesen de jól biztosan.5. Eddigi időtöltésem a szerveren, mióta RP-zek:
-> A regisztrálásom a szerverre még tavaly volt, de aztán sajnos bezárt a szerver így megfeledkeztem róla, nem is olyan rég találtam hogy ismét kinyitotta kapuit, 5 hónapja kb. Azóta napi rendszerességgel játszok a szerveren! De olyan 3-4 éve RP-zek rendszeresen, kisebb kihagyásokkal.6. Tölöttem-e már időt egy szerveren adminként, milyen szerveren: ->
-> Igen, volt már lehetőségem pár szerveren, slyde, south, swan, whyos7. Magamról egy pár mondatban:
-> Norbinak hívnak és 17 éves múltam. Középiskolában a 4.-évemet húzom le gépésztechnikus szakon, de a későbbiekben tervezek egy másik szakot is pluszba letenni. Elég régóta játszok az MTA-val és amióta megvolt az első szereplésem adminként azóta nagyon szeretem segíteni a játékosokat, egy kiválló admincsapathoz tartozni. Amikor a szabadidőm engedi részt veszek a szerveren. Egyszer már jelentkeztem adminként és el is lett fogadva itt de valamilyen okból tárgytalan lett a dolog, lehetséges hogy azért mert nem volt elég játszott percem. De mivel azóta már egy szép számot összegyűjtöttem gondoltam megpróbálom mégegyszer, most hátha!8. Mi az admin feladata szerintem:
-> Az admin feladatai a játékosoknak való segítségnyújtás, a szerveren történő szabálysértések figyelése, két fél közti feszültség csillapítása. A lefontosabb (szerintem) a példa mutatás. A frissen csatlakozott kezdő játékosoknak való segítségnyújtás és fontosabb dolgok szembesítése.9. Egy hasznos és fontos hely a szerveren:
-> Pláza: A pláza igen fontos szerepet játszik Los Santosban! Itt szinte mindent megtudnak venni a frissen csatlakozott játékosok, de akinek esetleg bármire is szüksége akad az sem távozik üres kézzel. A horgászok itt is megtudják venni a felszerelésüket, ugyanez a detektorozással és a bányászással. A plázában bankkal is szembe találkozol ahol a pénzügyeidet rendezni tudod, ezek mellett ruhabolt és egy kaszinó is található! Illetve amikor egy event játszódik a szerveren legtöbbször ide kell jönni, mint most például a medálok.-> Autóker: Itt tudod megvenni a kezdő járművedet amivel elindíthatod az egész karriered!
Megjegyzés: Köszönöm a bírálásra szánt időt!
Utoljára szerkesztve:
.png)