Admin jelentkezési lap!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norbikaa187

Újonc
2025. 05. 14.
22
7
LV Karakter
Andrej Salvatore
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.:
-Norbi, 17, 2299

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.):

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
-Segítséget nyújtanék a játékosoknak, A szabálysértéseket rendszeresen ellenőrizném, Amelyik játékos esetleg először csatlakozik a DawnMTA szeverre vagy esetleg most először játszik v4-es szerveren neki megmutatnám az újdonságokat és elmondanám neki a legfontosabb szabályokat, mit lehet és mit nem lehet csinálni. És segíteném a szervernek a megfelelő működésbe.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
-Egy pár részt vettem adminként, imádtam. Segítőkész, normális lennék mindenkivel szemben. Elég könnyen beilleszkedek az új társaságba és megpróbálok mindenkivel a lehető legjobb viszonyba lenni.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
-A DawnMTA szerverén már tavaly is részt vettem, Most hogy újra kinyitott az LV szerveren is jelen voltam. Egy hiba miatt ki voltam tiltva az LS szerverből és nem tudtam olyan hamar sajnos részt venni de amióta megoldódott a probléma aktív vagyok! Magával az MTA-val elég régóta játszom, 3-4 éve nem nagyon volt kihagyásom csak amikor esetleg nem voltam itthon, valahogy mindig jut egy kis időm legalább játszadozni! :D

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
-Igen voltam, SlydeMTA, SouthMTA, SwanMTA, StraightMTA

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
-Norbinak hívnak és 17 éves múltam. Középiskolában a 4.-évemet húzom le gépésztechnikus szakon, de a későbbiekben tervezek egy másik szakot is pluszba letenni. Elég régóta játszok az MTA-val és amióta megvolt az első szereplésem adminként azóta nagyon szeretem segíteni a játékosokat, egy kiválló admincsapathoz tartozni. Amikor a szabadidőm engedi részt veszek a szerveren. Egyszer már jelentkeztem adminként és el is lett fogadva itt de valamilyen okból tárgytalan lett a dolog, lehetséges hogy azért mert nem volt elég játszott percem. De mivel azóta már egy szép számot összegyűjtöttem gondoltam megpróbálom mégegyszer, most hátha! :) Van pár rossz tulajdonságom sajnos de nem vesznek el a jók se köztük. A rosszak közé sorolható hogy elég hamar felkapom a vizet ha valaki olyan stílusban szól hozzám vagy esetleg olyat csinál, néha amikor megunom a dolgokat akkor egy pár napig a közelébe se megyek de ha visszajön a kedvem akkor megállás nélkül azt csinálom ( nem a feladatokra értem, amiket meg kell csinálni). A jókhoz pedig azt sorolnám hogy elég magabiztos vagyok, ha valamit célt kitűzök akkor mindent beladok! PRóbálok minden tökéletesen csinálni, ha eleinte nem is tökéletes de legalább jó. Ennyit tudok igazából mondani magamról, remélem meg fog felelni és elfogadásra kerül a lapom! :D

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
-Az admin feladatai a játékosoknak való segítségnyújtás, a szerveren történő szabálysértések figyelése/ elbírálása. A lefontosabb (szerintem) a példa mutatás.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
-Pláza: A pláza igen fontos szerepet játszik Los Santosban! Itt szinte mindent megtudnak venni a frissen csatlakozott játékosok, de akinek esetleg bármire is szüksége akad az sem távozik üres kézzel. A horgászok itt is megtudják venni a felszerelésüket, ugyanez a detektorozással és a bányászással. A plázában bankkal is szembe találkozol ahol a pénzügyeidet rendezni tudod, ezek mellett ruhabolt és egy kaszinó is található! Illetve amikor egy event játszódik a szerveren legtöbbször ide kell jönni, mint most például a medálok.

Előre is köszönöm az elbírálásra szánt időt! ;)
Az AI-t nem vettem használatba, és nem is alkalmaztam segítségnyújtásra! :D

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.