Admin jelentkezésem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bomby17

Újonc
2025. 03. 31.
8
4
LS karakter
Kostakis Alex
LV Karakter
Roger Leeroy
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

IC Név:
Kostakis Alex

OOC Név:
Bálint

Életkorom:
17 éves

Rövid bemutatkozásom:
Sziasztok! Bálintnak hívnak, 17 éves vagyok és Gyulán élek. Szeretek segíteni másoknak ic és ooc is.
Szeretem a kihívásokat és nyugodt, kitartást igénylő tevékenységeket is, és szabadidőmet főként sporttal és horgászattal töltöm. Közösségi embernek tartom magam, hamar megtalálom a hangot másokkal, és nem okoz gondot csapatban dolgozni. A játékokban mindig próbálok tisztességesen és szabálytartóan játszani, és ha valakinek segítségre van szüksége, szívesen ott vagyok."Már volt korábban admin tapasztalatom más szervereken, így ismerem a feladatokat, a reportok kezelését és a konfliktuskezelés folyamatát." Hiszek Abban, hogy egy adminnak mindig példát kell mutatnia nyugodt, következetes és elfogulatlan döntésekkel.

Lakhely:
Magyarország, Gyula

Iskolai végzettség / Tanulmányok:
Egészségügyi technikumban tanulok (EÜ)

Tapasztalatok:
Korábban már több kisebb FiveM (DurandaRP-n bomby névvel, PandoraRP-n bomby névvel) és MTA szerveren(annó CruzMTA n kispimasz névvel, Raise mta n bomby névvel, ÓzdMTA n kispimasz névvel stb..stb) betöltöttem Admin/Helper szerepkört.
Ismerem az admin feladatokat, a reportok kezelését, a moderációt, és a konfliktuskezeléssel sem akad problémám.

Miért szeretnék admin lenni?
Szeretek a játékosoknak segíteni, a szabálysértéseket megelőzni és egy egészséges, normális közösséget fenntartani.
Fontos számomra a fejlődés és az, hogy a szerver egy biztonságos és élvezhető hely legyen mindenki számára.
Higgadtan reagálok minden helyzetre, és soha nem személyeskedem.

Erősségeim:
Kommunikatív vagyok
Türelmes és segítőkész hozzáállás
Jó problémamegoldás és gyors döntéshozatal
Jó szabályismeret / könnyen tanulok új rendszereket
Aktív jelenlét – tisztességes, objektív hozzáállás

Gyengeségeim:
– Néha túl maximalista és sok felelősséget vállalok magamra
(De folyamatosan dolgozom ennek balanszolásán.)

Aktivitás:
Hétköznap: 2–4 óra
Hétvégén: 5+ óra

Kommunikáció / viselkedés:
Mindig megőrzöm a nyugalmam és az átlátható, egyenes kommunikációt tartom fontosnak.
Nem hozok elhamarkodott döntéseket, és mindig meghallgatom a másik felet is, mielőtt ítélek.

Volt-e büntetésem?
Sajnos egy szabályszegésem volt, és igen, beismerem hogy hibáztam de igyekszem mindig a szabályt követni, és betartani.

Hobbik amiket szeretek csinálni:
– Sportolok és horgászom
– Szeretek közösségben lenni és csapatban dolgozni
– Gyorsan alkalmazkodom új feladatokhoz

Fontos hely a szerveren:
Szerintem az egyik legfontosabb hely a szerveren az a pláza, mivel ott meg tud szerezni a játékos mindent ami a játékhoz kell, étel, ital, event eszközök, hobbi munka eszközök, skinek stb..

Végszó:
Köszönöm szépen hogy végigolvastátok!

Discord nevem és elérhetősségem:
kispima​

Utoljára szerkesztve:
Szia, friss jailed miatt hanyagoljuk egyenlőre.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.