- 2025. 10. 28.
- 1
- 0
- LS karakter
- Kaydron Benito
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID:
Beni / 17 éves / 6225
UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Szerveren napi 4-5 órát tudok eltölteni, az ic életem nem annyira fontos, így teljes mértékben tudok koncentrálni az admin feladatomra.
Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
Türelmes ember vagyok, voltam már admin szervereken (volt saját szerverem is), tudom teljes mértékben az admin feladatát, és persze segítenék sok mindenbe mindenkinek.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2025.01.10 én csatlakoztam elöszőr kisebb nagyobb kihagyasokkal de most kezdtem el ujra komolyabban aktivitást tenni az RP világába. (3-4 eve rpézek).
Voltál-e adminisztrátor korábban, ha igen, hol és milyen néven ismertek?
Igen voltam, nagyon régen itt a szerveren is voltam, RiseMTA, és voltam a saját szerveremen.
Saját magad bemutatása (8–10 mondatban):
Beninek hívnak, 17 eves vagyok idén töltöm a 18. Születésnapomat. Szeretek sokat sportolni jelenleg focizok rendszeresen. Még sulizom szoftver fejlesztő és tesztelő szakon. Szabadidőmben szoktam játszani és a családommal lenni. Egy türelmes kitartó ember vagyok sokszor vidám, van 2 kutyám. És van egy párom is.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Segíteni a játékosoknak, az adminok és a játékosok játék menetét megkönnyebbíteni, szerver szabályzat ismerete, ismertetése. És persze admin parancsok tudása. Helyes döntés hozás, probléma megoldó kézség.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet:
Okmányiroda. Azért fontos mert ott lehet kiváltani az okmányaidat, ingatlanokat elintézni.
Köszönöm, hogy elolvastad a jelentkezésem!