Adam Klyton jelentkezése

• Thread starter Thread starter __man.
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 41
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

__man.

Újonc
2024. 07. 31.
2
0
Miskolc
LS karakter
Adam Klyton
gZYMM9s.png

(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)

A jelentkezés IC része

Családi és utóneve: Adam Klayton
Születési neve:Adam Klyton
Születési helye, év, hónap, nap:Los Santos 1998.01.12
Anyja neve: Laura Brooks
Személyi igazolvány száma: 7992451
Vezetői engedély száma: 12479685
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe):Jelenleg nincs.
Családi állapota:Egyedülálló
Lakóhelye:Los Santos Street 98
Korábbi foglalkozásai, beosztásai:Áruszállitó
Miért pont hozzánk jelentkezik?Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, és megtalálni a helyem.
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más?Kedves vagyok, Segítőkész, és mindig elérhető!
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban?Személyszerint, annyi hogy becsüljék meg amit csinálok, és tiszteljenek mint embert.

A jelentkezés OOC része

Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Kiss Bence. Egy átlagos 10.-es diák vagyok egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 996
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Még ebben a frakcióban soha sem voltam, és gondoltam kipróbálom milyen PF-esnek lenni, és szeretnék csapatban dolgozni.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál?Legál/Illegál.
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Heti 600 ha megfelel, de lehet több is.
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Van mikrofonom és B3nc3
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):Igen, voltam
PF.PNG

Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez! 🌱

gZYMM9s.png

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.