Adam Klimox Rendorsegi akademia jelentkezesi lapja

• Thread starter Thread starter Zola
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 51
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zola

Újonc
2025. 09. 29.
6
0
LV Karakter
Adam Dimox

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: zolix._.​
2. Hogyan szólíthatunk? Zoli​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 12 046​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
1772204254981.png
7. Mesélj magadról pár mondatban. jatszotam tobb szerveren szemuveges magas szeretek jatszani.Autoszerelo vagyok.Erossen szeretek jatszani a dawn mta altalaban olyan 6-10 ig szoktam jatszani​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság inteligens,alkamaszkodo,baratsagos.Negativ: ideges,lusta,es egy kicsit irigy​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Adam Klimox​
2. Születési helye, ideje: Losantos Korhaz,1989 nov 19​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 12 liceum​
4. Büntetett előéletű? Igen​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? nem nagy pozicioba egy jarorkent es reatalalok az alom munkamra​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Jo napot kivanom/jo estet kivanok en Adam Dimox akademista vagyok jelvenyszamom xxx szeretnek kerni forgalmit szemelyit es vezetesi engedejt​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami, fegyveres rendvédelmi szerv, amely a közbiztonság és a belső rend fenntartásáért, a törvények betartatásáért, valamint a bűncselekmények megelőzéséért és felderítéséért felel. Védelmező és kényszerítő erővel felruházott intézmény, amely a jogszabályok alapján jár el a szabályszegőkkel szemben​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
tisztelet adni neki es a parancsra halgatni​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ugyan olyan birsagot adok mint a tobbi allampolgarnak​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Adam Klimox vagyok 37 eves regebben illegalkodaban vettem resz de azt abba hagytam mert az emberek elete jobban kezdett erdekelni es most raszorulokon segitek amim volt mind nekuk adtam.viszonylag kedves sracnak tartanak ez lennek en​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? erositest hivok es es ha van olyan pozicom hogy visza tudok tuzelni akkor visza tuzelek vagy meg varom az erositest​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? lefoglalasra kerulnek az illegalis dolgok es a tulajt be viszuk az orsre es kihalgassuk majd ha meg bizonyosodtuk hogy artatlan akkor el engedjuk hanem bortont kap az illeto​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Próbálkozz máskor, kicsit komolyabb hangvételben! ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dsndártábornok]
[/SPOILER]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.