- 2025. 11. 17.
- 1
- 1
- LS karakter
- Adam Jager
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Adam Jager
1.2 Születési helye: San Fierro
1.3 Születési ideje: 1995
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos Jefferson
1.5 Személyi igazolvány száma: 8409590
1.6 Telefonszáma: +38-76-907-7227
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Mivel szeretnék egy összetartó csapathoz tartozni, illetve mindig is érdekeltek engem a NAV-os dolgok.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A NAV-nak a feladataihoz tartozik a határforgalom ellenőrzése, illetve a adós dolgok ellenőrzése is. (pl: Cégbejelentés), illetve a rendezvények bejelentését is megtehetik a NAV-nál. (pl: Autótali és testvérei) A NAV jogköre ellenőrzés és vizsgálat jogkör is lehet (pl: kasszák, adóellenőrzés vizsgálat). Bírságolni is bírságolhat. (pl: helyszíni bírság, mulasztási bírság).2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen van, mivel a motozás csak ruhán kívül esik, de viszont a ruházat átvizsgálás magába fogalmazza, hogy zsebek átnézése és a ilyesmi eldugott helyekre is bele nézhetnek.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- A határok ellenőrzése, hogy ne legyen az áruk között illegális eszközök (pl: drog, be nem jelentett fegyver). Illegális kereskedelem illetve csempészet elkerülése. Valamint a adócsalás elkerülése.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalás. Igazából azt jelenti, hogy valaki nem fizet adót vagy a vámot nem fizeti meg, jogosulatlan támogatások igénybevétele, valamint valótlan adatokat vagy éppen elhallgatja azokat az adatokat.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Ádám vagy Jéger kinek, hogy tetszik.1.2 Hány éves vagy?
- 171.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 12. 05
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 48322.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 9732.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Nem.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen, még több is.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mivel én nekem mindig is nagy kedvenc RP-m a rendvédelmiRP, illetve voltam NAV vezető egy pár helyen úgy érzem, hogy szeretném még a tudásomat kicsit fejleszteni, hiszen mindig lehet tanulni valami újjat.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Mivel sok szerveren vezettem NAV-ot ezért a saját tananyagomat kezembe vettem és át olvastam a lap kitöltése előtt.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Adam Jager
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025.11.17
.png)