Enzo Montague - Jeferson Rakowski [aLiam]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enzo Montague

Újonc
2025. 12. 03.
32
7
LS karakter
Enzo Montague
LV Karakter
Enzo Montague
dawngreen.png

Panasztevő InGame neve:

Enzo Montague
Panaszra tett személy InGame neve:
Jeferson Rakowski
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szóval eladott nekem egy GT3RS kocsit, és amielőtt megvettem, megkérdeztem hogy van-e benne platina, amire a válasza az volt, hogy "fullos". Mint kiderült, platina nem volt a kocsin.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-04-13 20:52:06] [Output] : Enzo Montague mondja (járműben): Platinás?
[2026-04-13 20:52:18] [Output] : Enzo Montague mondja (járműben): Közben irjhatja.
[2026-04-13 20:52:20] [Output] : Jeferson Rakowski mondja (járműben): Fullos

Megjegyzés:
Nekem be van kapcsolva a jármű tükröződés, tehát ránézésből nem tudom megkülönböztetni a platinást a nem platinástól, ezért is kérdeztem rá.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom az illető válaszát 24 órán belül.

Hali.
Én az eladásnál pontos képet csináltam arról, hogy milyen tuningok vannak az autóba, amin jól lehetett látni, hogy mik vannak benne.
Nekem alapból nem számít a platina a fullost kategóriába, mivel én mindig a venomokra értettem a fullost, figyelmetlen voltam, hogy mit írtál.
Viszont azért a platina jól látható minden autón, piros autóról volt szó, szóval azon is kivehető lenne a platina, arról én nem tehetek, hogy neked a tükröződés be van kapcsolva, de véleményem szerint attól is lehet látni az autón.

Ha az adminisztrátór úgy dönt akkor hajlok, hogy kártya segítségével kifizetem, viszont itt ebben a helyzetben mindketten figyelmetlenek voltunk.

igazából ha a hirdetés képpel volt ki téve, akkor mind a kettőtök hibás, de nem tudom hogyan szeretnétek igazából. Igazából hallgatom aki tette a PK-t, hogy neki hogy lenne a megfelelő.

igazából ha a hirdetés képpel volt ki téve, akkor mind a kettőtök hibás, de nem tudom hogyan szeretnétek igazából. Igazából hallgatom aki tette a PK-t, hogy neki hogy lenne a megfelelő.
Szia, annyit hozzá tennék hogy nekem azt mondta hogy "Bakker.. nekem a tag meg aztmondta rá hogy full fullos..","Basszket... elneztem ő csak kepet küldött az autóról.. hogy mivan benne nem mondta hogy platinás vagy sem", tehát te nem tudtad észrevenni hogy platinás vagy sem, de azért én vegyem észre?

akkor az opció lehet hogy az árát vagy a platina kupont oda adod neki Jeferson?

Ahogy említettem, mind a ketten elnéztük és nem figyeltünk, én így tettem ki a hirdetést az autóról, innen is jól látható lenne hogy platinás vagy sem.
Illetve válaszolva az admin kérdésére, a kártérítés részéről, ahogy néztem discord kereskedő részlegén a panasztevő már tovább adta az autót. Ilyen esetben mi a teendő?

Ahogy említettem, mind a ketten elnéztük és nem figyeltünk, én így tettem ki a hirdetést az autóról, innen is jól látható lenne hogy platinás vagy sem.
Illetve válaszolva az admin kérdésére, a kártérítés részéről, ahogy néztem discord kereskedő részlegén a panasztevő már tovább adta az autót. Ilyen esetben mi a teendő?
Azért igy raktam ki, mivel azt hittem van rajta platina, szerencsére időben észre vettem, és úgy adtam el hogy tájékoztattam a vevőt hogy nincsen rajta.

Akkor ebben az esetben az új vevő kellene kérje a kártérítést mert már az ő tulajdona az autó és ő is ugyan úgy károsult mint te és én.
További hozzáfűznivalóm nincs, várom az admin bírálatát és az alapján intézzük a kártérítést.

hát igazából mivel tovább adtat így már szerintem elengédném az ügyet mivel semelyikőtök nem figyelt rendesen, én adnák nektek egy írásbeli figyut hogy erre figyeljetek oda jobban, és minél jobban járatok utána hogy milyen Tuningok vannak benne.

hát igazából mivel tovább adtat így már szerintem elengédném az ügyet mivel semelyikőtök nem figyelt rendesen, én adnák nektek egy írásbeli figyut hogy erre figyeljetek oda jobban, és minél jobban járatok utána hogy milyen Tuningok vannak benne.
Szóval most elengedsz egy 50k pps tuningot? És amúgy is havernak attam el, ooc ismerem, tudta hogy nincsen benne.

• Haha
Reactions: Wyatt
hát igazából te is hibáztál mivel nem figyeltél oda, de maximum a felét megtéritheti.

Én is elismerem, hogy hibáztam és nem figyeltem, viszont te is figyelmetlen voltál mivel a képen látszott, hogy nem platinás. Viszont így hogy az autó már nem a te tulajdonod ugyan annyi pénzt kaptál vissza vagy akár többet, így a jogos kártérítés annak járna akié jelenleg az autó.Illetve hamarább írtál nekem dcn, hogy vegyem rá a kupont és te így is UTÁNA eladtad az autót.

Én is elismerem, hogy hibáztam és nem figyeltem, viszont te is figyelmetlen voltál mivel a képen látszott, hogy nem platinás. Viszont így hogy az autó már nem a te tulajdonod ugyan annyi pénzt kaptál vissza vagy akár többet, így a jogos kártérítés annak járna akié jelenleg az autó.
Figyelj, oly mindegy hogy a haveromé, vagy az enyém. Minden kocsit megosztunk, csak a papir részéről övé a kocsi, akármikor odaadja nekem, szóval nem az ő tulajdona, az enyém is. Röviden kérelmezném a teljes árát, mivel nem voltál tiszta az eladás közben.

• Haha
Reactions: RedGold02 és Wyatt
"csak a papir részéről övé a kocsi, akármikor odaadja nekem, szóval nem az ő tulajdona, az enyém is."

Az első észrevételem az, hogy te az autót licitelted, szóval nem oda adtad a spanodnak, hanem valakinek eladtad, hogyha bármi bizonyitékod van erről, hogy tényleg a haverodnak adtad ingyen, akkor rendben kifizetem neked a kárt, viszont ahogy az admin is elmondta, hogy mind a ketten figyelmetlenek voltunk.
Nem akarok vitázni, én csak a jogos tulajdonosának szeretném kifizetni a kárt, ha már az admin így döntött.

Igazából nem is értek egy kettő dolgot, ha igazából megtörtént az át verés akkor miért nem tartottad meg és miért adtad el? és miért majdnem rá egy napra írtad a PK-t? igazából akié az autó az fog kapni kártéritést.

• Imádom
Reactions: RedGold02
"csak a papir részéről övé a kocsi, akármikor odaadja nekem, szóval nem az ő tulajdona, az enyém is."

Az első észrevételem az, hogy te az autót licitelted, szóval nem oda adtad a spanodnak, hanem valakinek eladtad, hogyha bármi bizonyitékod van erről, hogy tényleg a haverodnak adtad ingyen, akkor rendben kifizetem neked a kárt, viszont ahogy az admin is elmondta, hogy mind a ketten figyelmetlenek voltunk.
Nem akarok vitázni, én csak a jogos tulajdonosának szeretném kifizetni a kárt, ha már az admin így döntött.
Milyen bizonyiték kell most tényleg?
Calvin Junior a neve, Honvédek vagyunk mind a ketten, jelenleg kb 130 milliója van, egy GT3RS-e, ma nemrég adott el egy Lambo Urust 80 millióba, vett egy f90-t 35 millióba, arról is van adásvételi hogy elcseréljük a kocsit 1 dolárba, valamint a FK leaderünket is megkérdezheted, hogy mindig együtt megyünk, szerintem ennél több bizonyiték nem kell.

Igazából nem is értek egy kettő dolgot, ha igazából megtörtént az át verés akkor miért nem tartottad meg és miért adtad el? és miért majdnem rá egy napra írtad a PK-t? igazából akié az autó az fog kapni kártéritést.
Spanom, és mint leirtam együtt tartjuk a kocsikat. Azért 1 nap, mert vannak dolgaim nekem is, + azt irta elsőnek kedves Dani, hogy vesz egy Gold csomagot kárpótlásul, és vártam a válaszára.

Akkor Calvin Junior fog kapni kár térítést, kérem hogy csakwgyautofan keressen fel és egyeztessen velem, illetve Jeferson is

• Kedvelés
Reactions: Dani728
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.