Bitto Hanzo-Camilla Marchetti [Kevin]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Joker

Újonc
2025. 11. 12.
21
10
LS karakter
Bitto Hanzo
LV Karakter
nincs
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Bitto Hanzo
Panaszra tett személy InGame neve:
Camilla Marchetti
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kiröhögte A Haveromat Aki Meghalt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Valóságban Sem Röhögsz Ki Valakit Akit Éppen Lelőttek.

• Kedvelés
Reactions: Royal Jay Lorenzo
Üdv, a panaszt én fogom bírálni váróm Camilla Marchetti válaszát 24 órán belül!

Üdv néktek, én azt röhögtem ki aki miután fegyvert rántott az illető beült a kocsiba és elmenekülést tervezett. Másrészt több szabálysértés is felmerült a videóban, pl. DM

Üdv néktek, én azt röhögtem ki aki miután fegyvert rántott az illető beült a kocsiba és elmenekülést tervezett. Másrészt több szabálysértés is felmerült a videóban, pl. DM
Hali, DM Nem Lehet Szerintem, Mert Verekedésből Alakult Ki A Lövés

Egy verekedésből nem lehet tűz harc! a másik dolog hogy le cigányozás történt, ami a szerveren egyébként tilos, bizonyos időre kitiltás jár érte! A többieket is megkellett volna jelölnöd a pk-d ban ha biztos lennél a szerver szabályzatával teljesen hogy ki mit szabálytalankodik! a részemről leirtam a mentségemet! Admin birálhatja vagy ejtheti ha a panasztevőnek megfelel!

hello, a panaszkönyv rád érkezett, azt indokold meg, hogy miért kezdtél el kacagni mikor melletted lelőttek valakit.

Egy verekedésből nem lehet tűz harc! a másik dolog hogy le cigányozás történt, ami a szerveren egyébként tilos, bizonyos időre kitiltás jár érte! A többieket is megkellett volna jelölnöd a pk-d ban ha biztos lennél a szerver szabályzatával teljesen hogy ki mit szabálytalankodik! a részemről leirtam a mentségemet! Admin birálhatja vagy ejtheti ha a panasztevőnek megfelel!
de figyelj, mondhatod hogy ki mit csinált. én ezt nehezményeztem és erre nyitottam PK-t, a többi dologra nyiss ha zavar, de szerintem nem ide tartozik

A többi szabálysértést is figyelembe kell venni! És leirtam miért kacagtam az első sorban!
rájuk is tett panaszkönyvet egy másik topicba, nos akkor pontosan miért is kacagtál?

rájuk is tett panaszkönyvet egy másik topicba, nos akkor pontosan miért is kacagtál?
Azért miután előkapta a tec-et a gyere ő beült a kocsiba hogy elmenkül azért kacagtam. nem a halál esetet mindenki tudja már hogy jail jár érte

Camilla Marchetti esetleg van videód az esetről?

Szerintem
nem rosszbol de ez olyan mintha tereled a témát másra
- Szerintem nem te tettél panaszt rád nem tartozik a dolog.
- Nem terelek semmit, elmondtam én miért xd-ztem. Szóval én nem 60perces jail miatt védem magam.
- Kérek egy új moderátort, 3-an támadtok 1 embert!
- A bizonyiték amivel a pk létre lett hozha szerintem az a videó mindenki jogát szolgálja hogy használja, illetve látszik mi történt és megindokoltam miért xd-ztem. Mint leirtam én tisztában vagyok a szabályzattal!

Szerintem

- Szerintem nem te tettél panaszt rád nem tartozik a dolog.
- Nem terelek semmit, elmondtam én miért xd-ztem. Szóval én nem 60perces jail miatt védem magam.
- Kérek egy új moderátort, 3-an támadtok 1 embert!
- A bizonyiték amivel a pk létre lett hozha szerintem az a videó mindenki jogát szolgálja hogy használja, illetve látszik mi történt és megindokoltam miért xd-ztem. Mint leirtam én tisztában vagyok a szabályzattal!
Senki Nem Támad Téged, Ez Egy PK Arról Szól Hogy Tisztázzuk, vagy ha nem tudjuk akkor szankció a panaszra tett személyre. Az Meg Hogy Másik Moderátort Kérsz Mert Nem neked Ad Igazat az már vicc kategória szerintem

Ui.:Én Nyitottam A PK-t, attól még hogy te nem tudod :D

Senki Nem Támad Téged, Ez Egy PK Arról Szól Hogy Tisztázzuk, vagy ha nem tudjuk akkor szankció a panaszra tett személyre. Az Meg Hogy Másik Moderátort Kérsz Mert Nem neked Ad Igazat az már vicc kategória szerintem

Ui.:Én Nyitottam A PK-t, attól még hogy te nem tudod :D
megvan indokolva szerintem nem kell túltárgyalni. mit kellene még ehhez hozzáfűzni!

Fent van a videó miért kellene még az én szemszögemből is? Inkább kérnék egy másik biráló moderátort!
Szép napot!
Megérkeztem a bírálattal!

Ilyenre nincs lehetőség, azért kértem volna a te szemszögedből videót mivel a videó kicsit lagol!
A másik pedig, hogy nem támadlak, szimpla kérdéseket tettem fel, hogy a legjobb döntést tudjam hozni.

A videóban látható, hogy a játékos már korábban meghalt, ezt követően pedig még fordultál néhányat, majd csak azután kezdtél nevetni. Ezt nem tartom reálisnak, hogy kinevetsz valakit mert meghalt.
Camilla Marchetti-t 60 perc szankcióban részesítem NonRP miatt.

[OfflineJail]: Admin 5 Kevin bebörtönözte Camilla Marchetti játékost 60 percre.
[OfflineJail]: Indok: NonRP [PK]

További szép napot!

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.