Mano

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 170
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
97
100
LS karakter
Dashawn Javontez
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Gael Rosales
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mano
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő adminügy intézés. Itt el is kezdeném, ránk lett hívva az admin, hogy NonRP-t követtem el azzal, hogy afroamerikai bloodsot rp-ző fiatal srác a karakterem, és ő átpróbált ugratni egy kocsit egy BMX-el, aztán amint az admin odagetelt minket, egy olyan helyzetből, ahol igazából éppen igazoltattak minket a rendvédelmisek és menekültünk volna, már az admin itt hibázott, hogy nem nézte meg hogy RP-ben vagyunk e vagy sem. Viszont az adminügyet generáló személy amint megkezdődött az adminügy, egy stílussal kezdte aztán folytatta is, lentebb minden bizonyítékot be fogok küldeni és ide is. [2026-04-10 23:54:38] [Output] : Evangeline Sargent: (( xd )) Itt látható az, hogy Evangeline számára nagyon vicces volt az, hogy én adminjailt fogok kapni. [2026-04-10 23:54:48] [Output] : Evangeline Sargent: (( latod mit irsz nem roszbol )) Itt leminősít engem azzal, hogy látok e rendesen és látom e azt amit írok, [2026-04-11 00:06:09] [Output] : Gael Rosales: (( a nonrp olyan dologhoz van hozzámérve hogy leugratsz egy hegyről. )) Itt leírtam nekik a NonRP szabályzatnak a pontját amin előkerül az is, hogy kocsival leugrat a hegyről, ezt amiután leírtam neki, azt felelte Evangeline hogy ő ezt szivesen megnézné, és hogy majd küldjek róla videót. Tehát itt Evangeline arra kér engem, hogy legyek öngyilkos ooc és ezt videózzam le majd küldjem át neki. [2026-04-11 00:06:07] [Output] : Evangeline Sargent: (( mert ezt megtennéd? )) [2026-04-11 00:06:16] [Output] : Evangeline Sargent: (( küldj majd videot )) [2026-04-11 00:06:10] [Output] : Evangeline Sargent: (( megnézem )) Itt az admin semmit sem reagált ezekre a stílusokra, nem érdekelte, hogy Evangeline arra kért engem hogy legyek öngyilkos, és társai. Az admin láthatóan hibázott, nem figyelt oda az adminügyön, hozzátéve még sietett is, nem engedte meg, hogy kifejtsem magamat az ooc chaten mert végig annyit írt, hogy ossza a szankciót. Itt Evangeline [2026-04-11 00:06:57] [Output] : Evangeline Sargent: (( amugy huzzátok az idotfoloslegesen. az adminnak is nekem is )), Itt viszont mégiscsak ő írt reportot, és neki áll feljebb. Lentebb be fogom küldeni az adminügyről az egész logot. Várom a bíráló admin hozzáfűznivalóját a panaszkönyvhöz.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2026-04-10 23:54:48] [Output] : Evangeline Sargent: (( latod mit irsz nem roszbol ))
[2026-04-10 23:54:38] [Output] : Evangeline Sargent: (( xd ))
[2026-04-10 23:57:21] [Output] : Evangeline Sargent: (( adminnal ne kötekedj. ))
[2026-04-11 00:06:10] [Output] : Evangeline Sargent: (( megnézem ))
[2026-04-11 00:06:16] [Output] : Evangeline Sargent: (( küldj majd videot ))
[2026-04-11 00:06:07] [Output] : Evangeline Sargent: (( mert ezt megtennéd? ))
[2026-04-11 00:06:09] [Output] : Gael Rosales: (( a nonrp olyan dologhoz van hozzámérve hogy leugratsz egy hegyről. ))
[2026-04-11 00:06:57] [Output] : Evangeline Sargent: (( amugy huzzátok az idotfoloslegesen. az adminnak is nekem is ))
Adminügy logjai. https://armin.kim/seepaste/ah1d

Megjegyzés:

nincs.

• Kedvelés
Reactions: Abdul és Spel8
Szép napot!
Te nekem üldözést mondtál, ami annyiban merült ki, hogy jött mögötted egy rendőrautó úgy, hogy fel sem voltatok szólítva. Senkinek nem volt felnyomva erősítés, senki nem üldözött titeket, csak ment mögöttetek egy rendőrautó. Mint elmondtam az ügy alatt is, egy admin már jelezte discord beszéllgetésben, hogy ti folyamatosan az autókra ugráltok a BMX kerékpárral, ezzel hergelve az embereket.
20 percetek volt kifejteni az álláspontotokat. Ennek elég időnek kellett lennie szerintem. Arról nem tehetek, hogy te youtube videókat kerestél az idő alatt, amíg tisztázni lehetett volna magadat. Nem csak annyit írtam, hogy osztom a szankciót, kérésedre többször is leírtam a NonRP fogalmát.
Adminchaten megkérdezve szintúgy azt a választ kaptam, hogy NonRP-nek minősül a cselekedeted.
A halálodat senki nem kívánta, pont a biciklis ugratásodról volt szó, amikor megkérdezték, hogy te ezt megtennéd-e. Senki nem kért arra, hogy egy autóval ugrass le a hegyről, viszont amilyen példákat te felhoztál nekem(filmek), ott is vannak, ahol egy autóval leugratnak a hegyről, mégis példaként van felhozva a NonRP-nél.

Én értem azt, hogy Te egy fiatal afroamerikai bandatagot RP-zel, de ez akkor sem fogja megállni a helyét. Nem érzem elég indoknak az előbb felhoztakat ahhoz, hogy déli szerelőtelepen - ami egyébként is egy gócpont a szerveren - elkezdjetek random ugrálgatni autókra vagy megpróbálni átugrani azokat.

Egyébként megnézném azt, hogy egy random fiatal afroamerikai kölök mikor ugrat rá vagy ugrat át bármelyik autót. A filmeket, meg az internetre felkerült videókat - ami feltételezhetően new yorki, ahol élnek annyian mint Magyarországon - ne hozzuk már ide, mert semmilyen viszonyítási alapja nincsen, nem mindennapos és nem is mindenki csinálja. A hollywoodi filmeket meg ne kelljen már megindokolnom..

Ha kikapcsolódni akartok biciklikkel, ott van a Skate Park.

Összességében, amit ott csináltok semmi más csak feszültségkeltés, még akkor is ha nem szándékos. Ezeknek semmi keresni valója ott, plusz a mai nap is kaptam olyan videókat, ahol feltételezhetően az egyikőtök egy éppen intézkedésben résztvevő rendőrautót ugrat át, remélem érzitek, hogy mennyire szürreális ez.

A teljes adminügy logját átolvastam, nem gondolom azt Evangeline Sargent játékosnak lett volna OOC stílusa az ügy alatt, én sem osztottam volna szankciót erre, pont hogy inkább felőletek volt egy - két érdekes megszólalás.

Az adminisztrátor nem hibázott, a munkájába nem találtam semmilyen kivetni valót, így a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.